Το καλοκαίρι θέλουμε δροσερά γλυκά και τα γλυκά του ψυγείου είναι το καλύτερό μας.
Αν είσαι λάτρης του εκμέκ, τότε αυτή η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου θα σε ενθουσιάσει καθώς είναι φτιαγμένο με κρουασανάκια και κρέμα μαστίχας και βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα μπορείς να του αντισταθείς ούτε λεπτό. Η προετοιμασία του γλυκού απαιτεί 20 λεπτά και άλλα 20 λεπτά το μαγείρεμα. Eπειτα βάζουμε το γλυκό για μία ώρα στο ψυγείο για να παγώσει και το κόβουμε σε κομμάτια.
To καλοκαίρι θέλουμε ένα γλυκό να μας δροσίσει και ειδικά όταν είναι από το ψυγείο, τότε τα πράγματα είναι ιδανικά και μάς κάνουν να απορούμε με αυτούς που δηλώνουν ότι «δεν τους αρέσουν τα γλυκά». Αν δεν έχεις δοκιμάσει εκμέκ με κρουασάν και κρέμα μαστίχας, τότε ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο δροσερό και νόστιμο γλυκό.
Διαβάστε την συνταγή για εκμέκ με κρουασάν και κρέμα μαστίχας στο Bovary.gr