Εκμέκ με κρουασάν και κρέμα μαστίχας -Η συνταγή για το απόλυτο γλυκό ψυγείου - iefimerida.gr

Εκμέκ με κρουασάν και κρέμα μαστίχας -Η συνταγή για το απόλυτο γλυκό ψυγείου

Γλυκό ψυγείου με παγωτό
Συνταγή για το απόλυτο γλυκό ψυγείου/Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι θέλουμε δροσερά γλυκά και τα γλυκά του ψυγείου είναι το καλύτερό μας. 

Αν είσαι λάτρης του εκμέκ, τότε αυτή η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου θα σε ενθουσιάσει καθώς είναι φτιαγμένο με κρουασανάκια και κρέμα μαστίχας και βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα μπορείς να του αντισταθείς ούτε λεπτό. Η προετοιμασία του γλυκού απαιτεί 20 λεπτά και άλλα 20 λεπτά το μαγείρεμα. Eπειτα βάζουμε το γλυκό για μία ώρα στο ψυγείο για να παγώσει και το κόβουμε σε κομμάτια.

To καλοκαίρι θέλουμε ένα γλυκό να μας δροσίσει και ειδικά όταν είναι από το ψυγείο, τότε τα πράγματα είναι ιδανικά και μάς κάνουν να απορούμε με αυτούς που δηλώνουν ότι «δεν τους αρέσουν τα γλυκά». Αν δεν έχεις δοκιμάσει εκμέκ με κρουασάν και κρέμα μαστίχας, τότε ήρθε η στιγμή να φτιάξεις το πιο δροσερό και νόστιμο γλυκό.

Διαβάστε την συνταγή για εκμέκ με κρουασάν και κρέμα μαστίχας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ