Είναι και τα δύο εποχής, μην τα χάσετε! Ο συνδυασμός τους είναι αχτύπητος και η παρακάτω συνταγή είναι από τις καλύτερες.

Υλικά
- 4 φέτες σολομό φρέσκο
- 2 πακέτα σπαράγγια πράσινα
- Αλάτι και πιπέρι
- Φετούλες λεμόνι
- Για τη σάλτσα: 80 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
- 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Απλώστε χαρτί ψησίματος πάνω σε ταψάκι για να μην κολλήσει το ψάρι
- Τοποθετήστε τον σολομό και τα σπαράγγια στο ταψάκι, ρίξτε αλάτι και πιπέρι
- Ας κάνουμε τη σάλτσα: Σε μπολάκι αναμείξτε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο σκόρδο, τον άνηθο και τον χυμό λεμόνι, απλώστε τα
- Ψήστε για 12-15 λεπτά, ανάλογα πόσο λεπτός είναι ο σολομός
GASTRONOMIE 02/04/2019 15:34
Μακαρόνια με σπαράγγια & μανιτάρια
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο