Συνταγή εγγύηση για τοπ μαρινάδα για μπριζόλες -Με 3 υλικά - iefimerida.gr

Συνταγή εγγύηση για τοπ μαρινάδα για μπριζόλες -Με 3 υλικά

Συνταγή για μαρινάδα για μπριζόλες
Συνταγή για μαρινάδα για μπριζόλες/Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τέλεια συνταγή για μαρινάδα για να κρατήσει τις μπριζόλες σας μαλακές και να τους δώσει έξτρα γεύση.

Πολλοί αρκούνται σε λίγα καρυκεύματα για να δώσουν γεύση στην μπριζόλα τους, κάποιοι άλλοι προτιμούν να την μαρινάρουν για να κάνουν το κρέας πιο μαλακό και να διατηρήσουν την τρυφερότητά του όσο μαγειρεύεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν άπειρες συνταγές για μαρινάδες και κάθε μάγειρας/μαγείρισσα έχει τη δική του. Υπάρχουν συνταγές για μαρινάδες εξαιρετικά περίπλοκες και κάποιες άλλες συνταγές εξαιρετικά απλές. Η παρακάτω συνταγή για μαρινάδα είναι εξαιρετική, τοπ, έχει μόνο τρία υλικά και μάλιστα απλά και επιτυγχάνει πάντα το στόχο που είναι να είναι το κρέας γευστικό και μαλακό.

Υλικά συνταγής για μαρινάδα

  • 1 μέρος σάλτσα σόγιας
  • 1 μέρος ελαιόλαδο
  • 1 μέρος βαλσάμικο ξύδι

Η συνταγή θεωρείται ιδανική καθώς περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται σε μια καλή μαρινάδα όπως αλάτι, οξύ και λίπος.

Εξτρα, αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε αρωματικά όπως θυμάρι και ρίγανη, πιπέρι, ξερό κρεμμύδι ή σκόρδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτέλεση συνταγής για μαρινάδα τριών υλικών για μοσχαρίσια μπριζόλα

  • Για να υπολογίσετε την ποσότητα σκεφτείτε ότι το ιδανικό είναι για μια μπριζόλα να αναμείξετε μια κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας, με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας βαλσάμικο ξύδι.
  • Απλά χτυπήστε μαζί τα τρία υλικά. Αν θέλετε να βάλετε κάποιο έξτρα υλικό προσθέστε το σε αυτή τη φάση.
  • Βάλτε τη μαρινάδα σας σε ένα μπολ ή σε ένα σακουλάκι βάλτε μέσα την μπριζόλα.
  • Μαρινάρετε από 30 λεπτά έως 12 ώρες. Για μαρινάρισμα πέραν του μισάωρου βάλτε την μπριζόλα με τη μαρινάδα της στο ψυγείο.
  • Βγάλτη την μπριζόλα από το ψυγείο μισή ώρα πριν τη μαγειρέψετε.
  • Προθερμάνατε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Ψήστε την μπριζόλα για 4 με 5 λεπτά ανά πλευρά για medium-rare αποτέλεσμα, 5 με 6 λεπτά για medium αποτέλεσμα και 7 με 8 λεπτά για well-done αποτέλεσμα.
  • Κατεβάστε την μπριζόλα από τη φωτιά και αφήστε να ξεκουραστεί για 3 με 7 λεπτά πριν την κόψετε…
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπριζόλα συνταγή μαρινάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ