Κάθε Τσικνοπέμπτη τα μαγαζιά με κρέας έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εμείς ανακαλύψαμε τα πιο παραδοσιακά.
Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και μετά από δύο χρόνια που τα μαγαζιά ήταν κλειστά θα τη γιορτάσουμε όπως ακριβώς της αρμόζει: σε ταβερνάκια με το κλασσικό και παραδοσιακό κρέας και τα νόστιμα χειροποίητα ορεκτικά.
Από πολύ νωρίς, τα παραδοσιακά ταβερνάκια, θα ανάψουν φωτιά για να μπουν τα νόστιμα κρεατικά: από παϊδάκια και κοκορέτσι μέχρι γουρουνοπούλα σούβλας.
Στην Αθήνα οι επιλογές για μαγαζιά με κρέας είναι πολλές και φυσικά καλές, αλλά για Τσικνοπέμπτη εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στην παράδοση. Αυτό σημαίνει αυθεντικά ταβερνάκια με παϊδάκια, κοκορέτσια και κοντοσούβλια να παίρνουν φωτιά και να τα απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές και χωρίς μαχαιρονοπίρουνο.
Δείτε τα 5 παραδοσιακά μαγαζιά για «ανελέητο» τσίκνισμα στο Bovary.gr