Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που πουλούσε νοθευμένο λάδι -Εντοπίστηκαν πάνω από 15 τόνοι - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που πουλούσε νοθευμένο λάδι -Εντοπίστηκαν πάνω από 15 τόνοι

Ελαιόλαδο Λάδι
Ελαιόλαδο / Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερους από 15 τόνους νοθευμένου λαδιού το οποίο πουλιόταν ως εξαιρετικά παρθένο, εντόπισαν αστυνομικοί σε αποθήκη στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση που είχε εντοπιστεί και εξαρθρωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Το ίδιο κύκλωμα συνέχισε την παράνομη δράση του μεταφέροντας το εργαστήριο στο οποίο νόθευε το ελαιόλαδο με διάφορες χρωστικές και με ηλιέλαιο και το πουλούσε ως εξαιρετικά παρθένο.

Θεσσαλονίκη: Ψεύτικα πιστοποιητικά για το νοθευμένο ελαιόλαδο

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διέθεταν και ψεύτικα πιστοποιητικά προκειμένου να πιστοποιήσουν τη γνησιότητα και την καλή ποιότητα του ελαιόλαδου. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα ένας εκ των οποίων συμμετείχε και στη σπείρα της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Σε βάρος τους θα ασκηθούν διώξεις και για κακουργηματική απάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λάδι νοθεία Ελαιόλαδο Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ