Νέο έκτακτο δρομολόγιο προγραμμάτισε η Attica Group από την Σαντορίνη για την διευκόλυνση του κοινού.
Η Attica Group «με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών», ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως προχώρησε στον προγραμματισμό έκτακτου δρομολογίου από τη Σαντορίνη, με στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.
Attica Group: Το έκτακτο δρομολόγιο από Σαντορίνη
Το έκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 03/02/2025 από το πλοίο "Kissamos", το οποίο θα αναχωρήσει στις 21:00 από το Ηράκλειο, Κρήτης θα προσεγγίσει το λιμάνι της Θήρας στις 00:30-01:00 και αναμένεται να αφιχθεί στον Πειραιά στις 07:30 την Τρίτη 04/02/2025.
Ο Όμιλος Attica σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και εφόσον χρειαστεί, θα προβεί σε νέες τροποποιήσεις δρομολογίων για την ενίσχυση της σύνδεσης της Σαντορίνης με τον Πειραιά.