Η Τζούλια Φοξ, η πρώην του Κάνιε Γουέστ, έδειξε για άλλη μία φορά το τολμηρό στυλ της, στο Φεστιβάλ Revolve της Καλιφόρνια το Σάββατο.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πρόσφατα τρόλαρε την Μπιάνκα Σενσόρι για την γυμνή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Grammy, φόρεσε ένα nude κορσέ σε στυλ καουμπόι που άφηνε όμως εκτεθειμένα και σε πλήρη θέα τα οπίσθιά της, συνδυασμένο με ένα διάφανο καλσόν.

Σέξι καουμπόισσα η Τζούλια Φοξ
Το λουκ ολοκλήρωσε με καφέ μπότες μέχρι το γόνατο και ένα cropped σακάκι, καθώς και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου.

Η Φοξ, η οποία πόζαρε για φωτογραφίες με την Charli XCX και τον Tyga, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. «Σ’ ευχαριστώ revolve. Πέρασα καταπληκτικά, σε παρακαλώ να με καλείς κάθε χρόνο» έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram.
Και φαίνεται πως το συγκεκριμένο outfit της άρεσε τόσο πολύ που το επέλεξε και για την εμφάνισή της στη δεύτερη ημέρα του μουσικού φεστιβάλ Coachella στο Ίντιο της Καλιφόρνια, την ίδια μέρα.

Αντέγραψε ξανά την Μπιάνκα Σενσόρι
Το λουκ της πάντως θύμιζε πολύ μία εμφάνιση της συζύγου του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, η οποία είχε επιλέξει μαγιό και διάφανο καλσόν για να κάνει πατίνια. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζούλια Φόξ τρολάρει την Σενσόρι.

Τον Μάρτιο, συγκέντρωσε τα βλέμματα επάνω της με ένα τελείως διάφανο φόρεμα, με μακριά μαλλιά να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, στο after party των Όσκαρ. Το λουκ ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο της Αυστραλού αρχιτέκτονος στο κόκκινο χαλί των Grammy που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.