Θέλεις να φτιάξεις το τέλειο, τραγανό μπέικον αλλά δεν αντέχεις το λάδι που πετάγεται στην κουζίνα;
Κι όμως, υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τις λαδιές που θα κάνουν άνω-κάτω την κουζίνα σου.
Κάποιοι λατρεύουν το μπέικον και υποκύπτουν στην αμαρτία!
Τους αρέσει να το απολαμβάνουν στο σάντουιτς, στη σαλάτα αλλά και μαζί με τα αυγά.
Τραγανά κομμάτια μπέικον που λιώνουν στο στόμα!
Μπορεί να ακούγεται λαχταριστό, αλλά συχνά το αποφεύγουμε για δύο λόγους: Το τηγάνισμα και τις θερμίδες. Και το ένα φέρνει το άλλο.
Το τηγάνισμα γενικώς αλλά και κυρίως του μπέικον μπορεί να γίνει μεγάλη ταλαιπωρία. Το λάδι πετάγεται παντού και η κουζίνα γίνεται χάλια.
Έτσι, αποφασίσαμε να ψάξουμε στο Διαδίκτυο για τρικ που θα σώσουν την κατάσταση. Και βρήκαμε το καλύτερο.
Με ένα απλό μυστικό θα έχεις δύο σε ένα: Και δεν θα πιτσιλίσεις όλη την κουζίνα και το μπέικον θα γίνει πιο υγιεινό.
Δείτε το απίθανο τρικ για τέλειο μπέικον χωρίς να πετάγεται το λάδι παντού στο Bovary.gr