Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει πολύ τη μαγειρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από την εκπομπή αποκαλύπτει τα φαγητά που φτιάχνει η ίδια, αλλά και η μητέρα της στο σπίτι, για την οικογένειά της.
Έτσι και σήμερα αποκάλυψε ποια είναι εκείνη η συνταγή που φτιάχνει τα τελευταία 10 χρόνια και τη λατρεύουν τα παιδιά της αλλά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος !
Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Πριν καμιά δεκαριά χρόνια μου το έδειξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το φτιάχνω έως σήμερα…»!
Και συμπλήρωσε: «Αργυρώ ακόμα τη συνταγή σου φτιάχνω και η μάνα μου μου λέει «Ελένη μου κάνε τα ρεβύθια που τα κάνεις σπέσιαλ, εσύ. Και της λέω η συνταγή δεν είναι δική μου, αλλά της Αργυρώς… ρεβύθια στο ταψί»!
Μάθετε τα υλικά της συνταγής και δείτε την Ελένη Μενεγάκη για την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:
- 500 γραμ. ρεβύθια
- 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρο
- 2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
- 2 μικρές ντομάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)
- 2 δαφνόφυλλα
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αλάτι
- 1 /2 κ.σ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- νερό όσο πάρει