Η «Βιολέτα» των «Αγριων Μελισσών», στο Διαφάνι φημίζεται για τους κεφτέδες της! Και τώρα η Θεοφανία Παπαθωμά μας δίνει τη συνταγή για τους κεφτέδες της Βιολέττας!
Η τηλεοπτική «Βιολέτα» καταφέρνει να συζητιέται στο χωριό των «Αγριων Μελισσών», όχι μόνο με την ομορφιά και τον διασυρμό της από τον Κωνσταντή, αλλά και για τους μεζέδες που σερβίρει στο καφενείο της. Φημισμένοι φαίνεται πως είναι οι κεφτέδες της, για τους οποίους αρπάχτηκε η Λενιώ με τον Κωνσταντή μετά τον θάνατο του Σέργιου. Οσοι πάνε στο καφενείο ζητούν τους κεφτέδες και κάπως έτσι ήρθε η ώρα της Θεοφανίας Παπαθωμά να δώσει τη συνταγή.
Η συνταγή της Θεοφανίας Παπαθωμά για τους κεφτέδες των «Αγριων Μελισσών»
«Και τώρα η Συνταγή! Κεφτεδάκια Βιολέτας τα καλύτερα της Υφηλίου!Συνταγή της θείας μου της Βαγγελιτσας», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά και έδωσε τη συνταγή.
Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό κιμάς μοσχάρι (άπαχος)
- 2 αυγά
- 2 φλ.(του καφέ) ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 200γρ ψωμί ψίχα
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κ.γ. δυόσμο (ξερό)
- 2 κ.σ. ρίγανη (κοφτές)
- αλάτι
- πιπέρι