Ο Κίμωνας Κουρής, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλάει στο iefimerida.gr για τον ρόλο του εισαγγελέα στους «Παγιδευμένους», τα παιδικά του χρόνια στο Βόλο, την απώλεια του πατέρα του, τη συνεργασία του με την εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ και εξηγεί γιατί δεν αφορά κανέναν η προσωπική του ζωή.
Ο Κίμωνας Κουρής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσε στο Βόλο και επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα όπου έζησε δέκα χρόνια πριν κατέβει στην Αθήνα. Πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια; «Από τη Θεσσαλονίκη μετακομίσαμε στο Βόλο όταν ήμουν 4 ετών λόγω της εργασίας του μπαμπά μου. Υπήρξε μια περίοδος που εγώ με τον αδερφό μου ήμασταν Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς δούλευε στο Βόλο και η μαμά στη Βέροια- ήμασταν λίγο σκορποχώρι οπότε συγκεντρωθήκαμε στο Βόλο. Θυμάμαι έντονα από τα παιδικά μου χρόνια την απόλυτη ελευθερία που σου προσφέρει το να ζεις σε μια επαρχιακή πόλη -ταυτόχρονη είναι μικρή και μεγάλη για ένα παιδί κι νιώθαμε την απίστευτη ελευθερία που με το ποδήλατο πηγαίνεις παντού και νιώθεις ασφάλεια γιατί ξέρεις ότι είσαι κοντά στο σπίτι σου. Εξακολουθώ να πηγαίνω στο Βόλο εκεί ζει ο αδερφός μου, η μητέρα μου και πολλοί φίλοι μου έχουν επιστρέψει κι έχουν κάνει οικογένεια. Οι κολλητοί μου φίλοι είναι από το δημοτικό- έχω κρατήσει φιλίες μέχρι και με παιδιά από το νηπιαγωγείο. Και με τον Αποστόλη Τότσικα γνωριστήκαμε στο δημοτικό, παίζανε μαζί και τα αδέρφια μας και ο πατέρας τους με είχε προετοιμάσει για να μπω στο ΚΒΘΕ. Κρατάει πολλά χρόνια η σχέση μας- τους λατρεύω τους Τοτσικέους, τους έχω αδυναμία!» αναφέρει ο ηθοποιός στο iefimerida.gr
Πλέον η πόλη του Βόλου είναι εντελώς διαφορετική. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τις πλημμύρες στη πόλη μου γιατί το πρόβλημα πια έχει έρθει πολύ κοντά δεν είναι μια είδηση που βλέπεις που έγινε στην άλλη άκρη της γης, σε άλλη ήπειρο. Είναι μια καταστροφή, η οποία είναι στον τόπο μου, στη πόλη που μεγάλωσα. ..Το πιο τρομακτικό είναι όταν έχεις την εικόνα του πριν, δηλαδή πώς ήταν η πόλη πριν τις πλημμύρες και να βλέπεις πώς έχει γίνει» αναφέρει.
Από το Βόλο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής στο ΚΒΘΕ και μένει για δέκα χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων είχε καθηγητή τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Ανδρέα Βουτσινά. «Μπήκα στο ΚΒΘΕ στη πρώτη χρονιά του Νικήτα Τσακίρογλου ως Καλλιτεχνικού Διευθυντή και τον είχα δάσκαλο στο πρώτο έτος. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί συνεργάστηκα μαζί του στη παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» -θεωρώ πως ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Θυμάμαι να ξεχνάμε τις ατάκες μας επειδή θαυμάζαμε την ερμηνεία του. Βγαίνοντας στο επάγγελμα άρχισαν να μου σκάνε όσα έλεγε ο Ανδρέας Βουτσινάς. Τον είχα 3 χρόνια καθηγητή και αυτό που μου έμεινε έντονα δεν είναι κάποια φράση, αλλά το ότι μου έδωσε τον τρόπο να βρίσκω το ρόλο με βάση αυτά που διαβάζω στα κείμενα. Οτιδήποτε υπάρχει στο ρόλο που καλείσαι να παίξεις είναι γραμμένο στο κείμενο».
Από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα
Ο ίδιος δεν προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια κι αναρωτιέμαι αν δυσκολεύτηκε να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. «Για καλή μου τύχη πέρασα σε μια πολύ καλή σχολή με αξιόλογους καθηγητές που μου έδωσαν γερά θεμέλια. Βγαίνοντας από τη σχολή του ΚΒΘΕ ο κύριος Τσακίρογλου φρόντιζε να με έχει σε καλές παραγωγές. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα από τη σχολή, δεν μπορώ να πω πως εκείνα τα χρόνια δυσκολεύτηκα γιατί η μία συνεργασία μού έφερνε την άλλη -περνούσα από εσωτερικές οντισιόν αλλά θεωρώ πως με ήξεραν και μου είχαν εμπιστοσύνη. Όταν πήρα την απόφαση να κατέβω Αθήνα, λίγο μετά τα 30 μου, δυσκολεύτηκα σε λογικά πλαίσια. Ήμουν σε μια νέα πόλη και έπρεπε να τα χτίσω όλα από την αρχή γιατί εδώ δεν με ήξεραν. Δεν γνώριζα πώς λειτουργούν τα πράγματα κι ένιωθα λίγο χαμένος. Ήρθαν και κάποιες αποτυχίες, δεν με έπαιρναν σε οντισιόν- ομολογουμένως είχα καλομάθει από το ΚΒΘΕ. Πιστεύω πως είναι μέρος του παιχνιδιού πρέπει να τα περάσεις κι αυτά γιατί σου κάνουν καλό».
Αναρωτήθηκε μήπως κάτι δεν πάει καλά; Τον κυρίευσε η ανασφάλεια; Και πώς ένιωσε που κόπηκε η πρώτη τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε; «Δεν πρόλαβε να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να αρχίσω να ανησυχώ. Κάποιες πρώτες οντισιόν που πέρασα και δεν με πήραν και μετά έκλεισα μια συνεργασία. Ήμουν τυχερός γιατί η φίλη μου, η Αλεξάνδρα Κατσαρού έγραψε τις «Ηρωίδες» η ίδια είχε ακούσει πως θα κατέβω στην Αθήνα και με είχε σκεφτεί για έναν ρόλο οπότε προέκυψε μια τηλεοπτική πρόταση που άλλοι ηθοποιοί κυνηγάνε πολύ καιρό να μπούνε στο χώρο της τηλεόρασης. Εγώ δεν το κυνηγούσα, ίσα- ίσα προσπαθούσα να το αποφύγω. Όσο για το κόψιμο της σειράς ήταν σίγουρα σοκ και κάτι που το βίωνα για πρώτη φορά, όπως το να ακυρώνονται παραστάσεις, το να μην πληρώνεσαι για δουλειές. Όλα αυτά ήταν για μένα πολύ άγνωστα, δεν συνέβαιναν στη Θεσσαλονίκη» εξηγεί.
Κίμωνας Κουρής: «Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν σκοπός της ζωής μου»
Από την περσινή σεζόν έκανε αίσθηση ως εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης στη σειρά «Παγιδευμένοι». Ο κόσμος πλέον τον αναγνωρίζει; Τον τρόμαξε αυτή η έκθεση ειδικά με δημοσιεύματα για τη προσωπική του ζωή; Ήταν πρωτόγνωρο; «Όσοι βλέπουν τις σειρές που έχω παίξει με αναγνωρίζουν, όμως δεν θεωρώ πως είμαι γνωστός στο ευρύτερο κοινό. Το να γράφονται πράγματα για σένα είναι πρωτόγνωρο. Νομίζω πως η δημοσιότητα ήρθε σε μένα σε μια ηλικία που μπορώ να την αντιμετωπίσω πιο εύκολα και πιο ώριμα από το να έρθει είτε σε μικρότερη ηλικία, είτε σε μεγαλύτερη που ενδεχομένως να σου έχουν μείνει κάποια απωθημένα. Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία και μια φάση της ζωής μου που δεν μου λέει κάτι το να είσαι γνωστός. Δηλαδή για μένα δεν είναι στόχος- ποτέ δεν ήταν. Έλεγα πως αν προκύψει έχει καλώς. Σίγουρα η αναγνωρισιμότητα σε βοηθάει σε κάποια πράγματα - ανοίγουν περισσότερες πόρτες, ενδεχομένως αλλάζουν οι αμοιβές – χωρίς να σημαίνει πως όλο αυτό θα συνεχιστεί και στην επόμενη τηλεοπτική σου δουλειά. Εξάλλου, οι ηθοποιοί κάνουμε μια δουλειά που ανεβοκατεβαίνεις είμαστε αναλώσιμοι -αυτή είναι η αλήθεια αφού είμαστε πάρα πολλοί για αυτό που μπορούμε να υπηρετήσουμε ως χώρα με τα θέατρα, τις παραγωγές που έχουμε και τα χρήματα που υπάρχουν. Δεν σημαίνει πως αν γίνεις γνωστός από μια σειρά έχεις λύσει τα προβλήματα της ζωής σου- πάνω σε αυτό υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση».
Κίμωνας Κουρής: «Την ώρα που πήγαινα στο κοιμητήριο μου ζήτησαν selfie...»
Ο Κίμωνας Κουρής εξηγεί ένα δύσκολο περιστατικό που βίωσε στη προσωπική του ζωή την ώρα που πήγαινε στο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του. «Στο πώς αντιμετωπίζω την αναγνωρισιμότητα έχει να κάνει και το πώς θα σε προσεγγίσει ο άλλος γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που η προσέγγιση δεν είναι τόσο ευγενική. Ο κόσμος θεωρεί πως αφού σε αναγνωρίζει το ίδιο συμβαίνει και σε σένα. Για εμάς, έρχεται ένας άγνωστος κοντά μας κι έχει μια οικειότητα περίεργη. Από τη μία το καταλαβαίνω, όταν όμως επεμβαίνουν στα πιο προσωπικά θέματα εκεί θεωρώ λίγο πως είναι θέμα τακτ. Επίσης, όλοι νομίζουν ότι λόγω της προβολής μας στα social δεν έχουμε προβλήματα. Πρόσφατα βίωσα την απώλεια του πατέρα μου και την ώρα που πηγαίναμε στο κοιμητήριο με σταματήσανε για να βγάλω selfie και μου έκαναν ‘παρατήρηση’ γιατί ήμουν αγέλαστος και φορούσα γυαλιά ηλίου -που εγώ έκλαιγα γιατί πολύ απλά πήγαινα στο κοιμητήριο. Παρόλο αυτά το έκανα. Μου ήταν πολύ πιο γρήγορο να βγάλω μια φωτογραφία και να φύγουνε από το να εξηγήσω σε κάποιον που έβλεπα για πρώτη φορά στη ζωή μου τι πραγματικά μου συμβαίνει».
Ενηλικιώθηκε λίγο παραπάνω από την απώλεια του πατέρα του; «Σίγουρα ναι! Πλέον τίποτα δεν είναι το ίδιο, ενώ φαινομενικά στην καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει κάτι. Για μένα είναι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση κι αυτή τη περίοδο μου είναι λίγο δύσκολο με τα γυρίσματα μιας και δεν έχω το χρόνο να το βιώσω. Φυσικά υπάρχει κατανόηση κι σεβασμός από την παραγωγή, αλλά δεν παύει να είναι ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο δεν μπορώ να το φέρω σε τόσο μεγαλο βαθμό ώστε να είναι εμπόδιο στη δουλειά. Αυτό είναι πιεστικό γιατί δεν μπορώ να πάω σπίτι να πατήσω ένα κουμπί και να πω «τώρα κλάψε», «τώρα μπες στο πένθος» -δεν γίνεται. Αυτή η κατάσταση θέλει χρόνο… Μετά από μια τέτοια απώλεια παίρνεις τη ζωή διαφορετικά. Πλέον η σκέψη της μητέρας μου είναι μονίμως στο κεφάλι μου -νιώθω πως πρέπει να είμαι εκεί για εκείνη, να την προστατέψω, να την βοηθήσω που κι πριν υπήρχε αυτό όχι όμως σε τόσο έντονο βαθμό» εξηγεί.
Ο Κίμωνας Κουρής μιλάει για τους «Παγιδευμένους»
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στις 22.30 η σειρά «Παγιδευμένοι». Τι μπορείς να μου αποκαλύψεις για το β’ κύκλο; Πώς θα δούμε τον εισαγγελέα Μαυρίδη; «Θα έρθουν, δυστυχώς, τα πάνω- κάτω στη ζωή του. Θα βιώσει μια προσωπική απώλεια που θα αναστατώσει πάρα πολύ τον ψυχικό του κόσμο. Ήδη ήταν ένας χαρακτήρας πολύ δύσκολος και κλειστός κι τώρα τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο. Κάποιες φορές ο Μαυρίδης είναι συναισθηματικά ανάπηρες οπότε θα συμβεί κάτι στη ζωή του που πραγματικά θα τον ταρακουνήσει κι πιο πολύ θα ταρακουνήσει την κρίση του ως εισαγγελέα. Πιστεύω πως αυτό τον έχει ενοχλήσει και τον έχει φοβίσει που επαγγελματικά δεν θα μπορέσει να είναι ο ίδιος. Ο Μαυρίδης έχει βάλει το επάγγελμα του πιο πάνω από τη προσωπική του ζωή. Τώρα ανοίγουν νέες υποθέσεις, μπλέκονται πολύ οι μεταξύ μας σχέσεις -μέχρι τώρα αυτά γνωρίζω για τα επεισόδια που έχω πάρει στα χέρια μου».
Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα είναι πολύ «πάνω» στην ιστορία του εισαγγελέα Μαυρίδη. «Λόγω της απώλειας είναι «πάνω» μου και οι σκηνές ήταν δύσκολες σκηνοθετικά και υποκριτικά οπότε όλο το εγχείρημα ήταν μια πρόκληση για μένα. Ήταν δύσκολο κι σκέφτηκα εξ αρχής πως βιώνω κι εγώ μια απώλεια, αλλά δεν είναι έτσι γιατί σαν χαρακτήρες απέχουμε πάρα πολύ οπότε έπρεπε να σκεφτώ το πώς θα έσπαγε ο Σταύρος και όχι ο Κίμωνας. Άλλωστε δεν αφορά κανέναν το πώς θα σπάσω εγώ...».
Όταν σου έγινε η πρόταση τι σε κέρδισε στους «Παγιδευμένους»; Πίστευες πως η σειρά θα γίνει επιτυχία; «Η πρόταση έγινε από τον Σταύρο Καπελούζο, τον παραγωγό της εταιρείας, με τον οποίο είχα δουλέψει ξανά στην «Έξαψη», είχε δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και με είχε στο μυαλό του για το ρόλο. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας που μου έδωσε- θεώρησα πως έχει ενδιαφέρον, είναι ένας ρόλος όπου μπορώ να δουλέψω κι με κέρδισε. Τώρα για τη σειρά ποτέ δεν ξέρεις αν θα αρέσει, αν θα πάει καλά. Όταν μιλούσαμε ήξερα μόνο πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον κάνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Δεν είχε κλείσει κάποιος άλλος για να φανταστώ το καστ και διαβάζοντας τα σενάρια κάπως να τους τοποθετήσω. Διαβάζοντας το πρώτο επεισόδιο που υπάρχει στο τέλος μια δυνατή ανατροπή σκέφτηκα πως έχω στα χέρια μου ένα δυνατό σενάριο κι υποδύομαι ένα χαρακτήρα με προοπτική».
Πώς του φάνηκε η συνεργασία του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την οποία ήταν συμφοιτητές στο ΚΒΘΕ; Ένιωσε πώς «οι συμφοιτητές καλά τα κατάφεραν»; «Από το cast της σειράς έχω συνεργαστεί με τη Σοφία Φαραζή στη θεατρική παράσταση «Νίκη» και με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχουμε παίξει μαζί σε ταινία, ήμασταν συμφοιτητές και πολλά χρόνια φίλοι. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα» αναφέρει.
Η πρόταση για τηλεπαιχνίδι που αρνήθηκε
Πώς του φαίνεται που πολλοί ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές; Θα τον ενδιέφερε; «Μου έχει γίνει πρόταση για τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο -ποτέ μην λες ποτέ. Προς το παρόν, δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω» επισημαίνει.
Η συνεργασία του με την εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ σε διεθνή παραγωγή
Ο Κίμων Κουρής έχει συνεργαστεί με τη Ράιλι Κιου, την κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και εγγονή του Έλβις, στη σειρά «Daisy, Jones &The Six» που προβλήθηκε στην Amazon. Πώς ήταν η συνεργασία με την εγγονή του βασιλιά της rock n roll; «Ήταν φοβερή! Γενικότερα, ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Μου έγινε μια πολύ ωραία πρόταση που βασιζόταν στην αληθινή ιστορία ενός συγκροτήματος όπου η τραγουδίστρια ερωτεύεται κι φεύγει για την Ύδρα. Θα γίνονταν γυρίσματα στο νησί και χρειάζονταν μεταξύ άλλων και Έλληνες ηθοποιούς. Έκανα casting, το ενέκριναν και η επόμενη φάση ήταν να κάνω μια live σύνδεση με τον σκηνοθέτη. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξανά κάνει κι έπρεπε μέσα από το διαδίκτυο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πήρα το ρόλο, ήταν μια φοβερή εμπειρία και φυσικά γνώρισα από κοντά την εγγονή του Έλβις. Ήταν πολύ ευχάριστη, πολύ cool – όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει είναι όλοι τους φοβερά προσγειωμένοι, ευγενικοί και δεν έχουν καμία ανάγκη να αποδείξουν τίποτα ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι».
Ωστόσο, ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε μια διεθνή σειρά χωρίς να μπορεί να πει κάτι παραπάνω- προς το παρόν. «Θα παίξω σε μια πολύ γνωστή ξένη σειρά που δυστυχώς λόγω συμβολαίου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Παίζω σε κάποια επεισόδια, έχουν γίνει τα γυρίσματα στην Αθήνα, πέρυσι το χειμώνα, και πρόκειται να βγει του χρόνου» αναφέρει ο ηθοποιός που λατρεύει τον κινηματογράφο.
Κίμωνας Κουρής: «Μου είναι πιο δύσκολο να διαβάζω άρθρα για τη προσωπική μου ζωή..»
Η πρώτη εντύπωση είναι πως ο Κίμωνας Κουρής είναι λίγο απόμακρος. Έτσι είναι στη προσωπική του ζωή; «Θέλω το χρόνο μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ανοίγονται εύκολα -μάλλον κι λόγω της φυσιογνωμίας μου δείχνω πιο μουντρούχος κι αγέλαστος. Όταν όμως με γνωρίζουν είμαι μια ευχάριστη έκπληξη - είμαι πιο προσιτός τελικά. Δηλαδή σε μια παρέα που δεν γνωρίζω καλά θα εκδηλωθώ πιο αργά- έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Στη προσωπική μου ζωή φαίνεται όταν λέω ψέμματα και δεν θα υποκριθώ για κάτι που δεν νιώθω. Δείχνω τα συναισθήματα μου- έχει παίξει ρόλο και το επάγγελμα μου να μην φοβάμαι να εκφραστώ και να μην κρατάω πράγματα μέσα μου» υποστηρίζει.
Του είναι πιο δύσκολο να διαβάσει μια κακή κριτική για τον ίδιο ή κάτι για τη προσωπική του ζωή; «Για την προσωπική μου ζωή! Από τη μία καταλαβαίνω γιατί γίνεται, από την άλλη γιατί να ασχοληθεί κάποιος με τη προσωπική σου ζωή; Ενδεχομένως έχω αυτή την άποψη γιατί δεν με αφορά η προσωπική ζωή του καθενός. Δηλαδή, κι εγώ θαυμάζω ηθοποιούς, αλλά δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει στα προσωπικά τους, με ποιον/α είναι, που τρώνε.
Πόσο μάλλον όταν γράφονται διάφορα πράγματα που δεν ισχύουν. Μάλιστα, είχα δει δημοσίευμα, το οποίο ήταν πολύ εξωφρενικό γιατί ανέφεραν πως περνάω δύσκολες στιγμές λόγω της απώλειας του πατέρα μου και τελείωνε το άρθρο «μην ξεχνάτε» με ποια φημολογείται πως έχω σχέση… Λέω είναι δυνατόν;» αναφέρει.
Έχει σκεφτεί να διαψεύσει άρθρα για τη προσωπική του ζωή ή προτιμάει να μην δίνει περαιτέρω σημασία; «Θα ήταν ψέμα αν πω ότι ποτέ δεν μου έχει έρθει να απαντήσω. Πολλές φορές θέλω να απαντήσω, αλλά με κρατάει το ότι μετά δίνεις πάσα...Γιατί πλέον με τα social όχι μόνο έχουμε όλοι άποψη τη θεωρούμε κιόλας τόσο σημαντική που τη λέμε δημόσια. Το γεγονός πως η δουλειά μου προβάλλεται δημόσια δεν σημαίνει πως κάνω κάτι εγώ προσωπικά. Έχω λάβει και σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου στα social που έγραφαν «αυτός τώρα πενθεί γιατί χαμογελάει;». Εκεί λες πόσο λανθασμένα σκέφτεται ο άλλος και πόσο περίεργη δύναμη έχουν τα social που ο καθένας γράφει το οτιδήποτε».
Όταν είναι με τη σύντροφο του ή την παρέα του έχει πιάσει τον εαυτό του να προσέχει δημόσια; «Ναι και με ενοχλεί, αλλά δεν είναι κάτι που βιώνω καθημερινά ή σε σημείο που με πνίγει. Όταν κάποιες φορές βλέπω στραμμένα βλέμματα πάνω μου και κοιτάζουν επίμονα νιώθω κάπως άβολα. Δεν είναι ωραίο να σε κοιτάζει κάποιος επίμονα είτε σε ξέρει, είτε όχι. Όσο για το αν έχουμε γίνει όλοι paparazzi είναι ευθύνη των περιοδικών και των sites να βάζουν ερασιτεχνικές λήψεις για να τις χρησιμοποιούν ως υλικό. Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη του. Στην εποχή που ζούμε το θεωρώ περιττό να μάς απασχολεί ποιος βγαίνει με ποια».
«Επέλεξα να είμαι ειλικρινείς..»
Αυτή τη περίοδο τι απολαμβάνει να κάνει όταν έχει χρόνο; «Έχω χόμπι, όπως είναι η πυγμαχία, παίζω μουσική, αλλά από τότε που ξεκίνησε η σειρά συνέπεσε με την αρρώστια και την απώλεια του πατέρα μου οπότε δεν έχω διάθεση να κάνω πολλά πράγματα. Προσπαθώ να ηρεμώ στο σπίτι, θέλω να είμαι πιο προστατευμένος -περνάω μια φάση που δεν είμαι κοινωνικός».
Για το τέλος τον ρωτώ τι να κρατήσω από τη συνάντηση μας; «Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ειλικρινείς και αυθεντικός! Η αλήθεια είναι πως ερχόμενος στη συνάντηση μας αναρωτιόμουν αν έπρεπε να ειπωθεί κάτι για τη ψυχολογική μου κατάσταση ή αν ήταν προτιμότερο να το κρύψω, να το δω ως μέρος της δουλειάς και να είμαι κάτι άλλο από αυτό που νιώθω. Επέλεξα να είμαι ειλικρινής..».