Κάτι γίνεται στο Παλαιό Φάληρο και η λεωφόρος Αμφιθέας ενόψει Πάσχα μυρίζει σοκολάτα και ο νους τρέχει σε πασχαλινά σοκολατένια αυγά.
Η στάση στο Nouvelle Patisserie είναι αυτονόητη.
Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά του Nouvelle Patisserrie είναι μικρά έργα Τέχνης και εντελώς ξεχωριστά, καθώς ζωγραφίζονται στο χέρι. Στο ζαχαροπλαστείο θα σας περιμένει η Φρίντα Κάλο, η Μέριλιν Μονρόε, η Οντρει Χέμπορν αλλά και το Game of Thrones και σούπερ ήρωες.
Ολα αυτά σε σοκολατένια αυγά, τα οποία πραγματικά δεν θέλεις να σπάσεις και να φας, αλλά προτιμάς να τα κοιτάς και να χαμογελάς επειδή είναι τόσο όμορφα.
Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά είναι παρασκευασμένα με αληθινή σοκολάτα γάλακτος, ορισμένα επικαλυμμένα με ζαχαρόπαστα.
Το Nouvelle Patisserie εδώ και περίπου 40 χρόνια γράφει τη δική του διαδρομή στην ζαχαροπλαστική βάζοντας πάνω απ’ όλα την ποιότητα και σεβασμό στην παράδοση. Ολα ξεκίνησαν το 1982 όταν οι ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου Meridien, Γιάννης Παππάς και Μίλτος Τσιρόπουλος, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους, προσωπικό βήμα.
Τότε, «γεννήθηκε» το Nouvelle Patisserie. Μπορεί η αρχή να μην ήταν εύκολη, ωστόσο, τα γραφόμενα του Ζάχου Χατζηφωτίου στον Ταχυδρόμο έμελλε να αλλάξουν την κατάσταση. Οι τάρτες με τα φρέσκα φρούτα αποθεώθηκαν και τότε άρχισαν να σχηματίζονται ουρές για να δοκιμάσουν τις περίφημες τάρτες.
Από τότε, το Nouvelle Patisserie, έγινε στέκι των γλυκατζήδων και όσων ξέρουν πως θα βρουν νόστιμα γλυκά με υλικά πρώτης ποιότητας. Οι τάρτες είναι το ίδιο πεντανόστιμες!
Η Κορίνα Τσιροπούλου, η κόρη του ιδιοκτήτη, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας και την έχει πάει ένα βήμα παραπέρα λόγω της φρέσκιας της ματιάς.
Οσοι ξέρουν τα μυστικά των νοτίων προαστίων γνωρίζουν και το Nouvelle Patisserie, θα ανέβουν τα σκαλάκια του και θα τρυπώσουν στη ζαχαρένια του γωνιά.
Nouvelle Patisserie
Λεωφόρος Αμφιθέας 168, Παλαιό Φάληρο