Η πρώην του Έλον Μασκ, Grimes, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό και ΔΕΠΥ - iefimerida.gr

Η πρώην του Έλον Μασκ, Grimes, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό και ΔΕΠΥ

Η πρώην του Έλον Μασκ, Grimes
Η πρώην του Έλον Μασκ, Grimes /Φωτογραφία: AP Photo
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗ

Η πρώην του Έλον Μασκ, Grimes αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό και ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας).

Η τραγουδίστρια του «Genesis» μοιράστηκε την είδηση μέσω X (πρώην Twitter) την Παρασκευή, λέγοντας ότι πιθανότατα έχει και δυσλεξία, κάτι που, όπως είπε, εξηγεί γιατί «δεν μπορεί να γράψει σωστά λέξεις χωρίς τον ορθογράφο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νιώθω πως, αν το γνωρίζαμε αυτό όταν ήμουν παιδί, θα είχα δουλέψει πολύ λιγότερο σκληρά [και] θα είχα πάρει φάρμακα» έγραψε.

Η 37χρονη Grimes υποστήριξε επίσης ότι οι «παράξενες εμμονές και τα κίνητρά» της πιθανότατα θα θεωρούνταν «παθολογικά» αν είχε λάβει την διάγνωση νωρίτερα στη ζωή της.

«Θα μπορούσα να είχα αποδεχτεί κάποια πράγματα που μου ήταν πολύ δύσκολα, αλλά χαίρομαι που τα ξεπέρασα» έγραψε.

Τι είπε για την ΔΕΠΥ

Η Καναδή τραγουδοποιός παραδέχτηκε επίσης ότι τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ ήταν «απείρως χειρότερα όταν δεν ήμουν παθιασμένη αναγνώστρια».

Η Grimes ανέφερε επίσης ότι πιστεύει πως ένα «τεράστιο ποσοστό» των περιπτώσεων ΔΕΠΥ σχετίζεται με τον «εθισμό στις οθόνες και την εξάντληση του ντοπαμινεργικού συστήματος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έκανε επίσης κριτική στην «ανενημέρωτη υποκουλτούρα ψυχικής υγείας στα social media», χαρακτηρίζοντας ορισμένους λογαριασμούς ως «αντικοινωνικούς και προσανατολισμένους στο να κάνουν τους ανθρώπους χειρότερα».

Απαντώντας σε έναν θαυμαστή, η μουσικός πρόσθεσε: «Απλώς πιστεύω ότι η χωρίς επίβλεψη ιατρική συμβουλή και η ανεξέλεγκτη διάδοση πληροφοριών για συμπτώματα είναι κάτι εξαιρετικά περίπλοκο».

Grimes και Έλον Μασκ /Φωτογραφία: Associated Press
Grimes και Έλον Μασκ /Φωτογραφία: Associated Press

Η Grimes μίλησε ανοιχτά για την ψυχική της υγεία λίγες εβδομάδες μετά την έκφραση των παραπόνων της για τον πρώην σύντροφό της, Έλον Μασκ, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ενόχλησε την πρώην του Έλον Μασκ

Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το ότι ο CEO της Tesla, πήρε τον 4χρονο γιο τους, X AE A-XII, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον μικρό, ο οποίος έκανε γκριμάτσες στους φωτογράφους και κάθισε στους ώμους του πατέρα του.

Η Grimes αποκάλυψε επίσης ότι έχει «παρακαλέσει» τον Έλον Μασκ να κρατήσει τα τρία παιδιά τους «εκτός διαδικτύου» και ότι έχει ακόμη «δοκιμάσει νομικές ενέργειες».

Έλον Μασκ και Grimes στο Met Gala 2018
Έλον Μασκ και Grimes στο Met Gala 2018 /Φωτογραφία: Associated Press
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω δει νέους ανθρώπους να καταστρέφονται από το διαδίκτυο… Το γεγονός ότι η ζωή των παιδιών μου είναι δημόσια με ανησυχεί σοβαρά, και σκέφτομαι κάθε μέρα πώς μπορώ να το λύσω» πρόσθεσε.

Οι πρώην σύντροφοι έχουν επίσης μια κόρη, την Exa Dark Sideræl, 3 ετών, και έναν γιο, τον Techno Mechanicus, 2 ετών. Η Grimes και ο Μασκ υπέβαλαν εκατέρωθεν μηνύσεις το 2023 για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλον Μασκ αυτισμός ΔΕΠΥ δυσλεξία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ