Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πανηγύρισε με ενθουσιασμό, υψώνοντας τη γροθιά του, καθώς παρακολουθούσε την Άστον Βίλα να εξασφαλίζει πανηγυρικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League το βράδυ της Τετάρτης.
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, γεμάτος αυτοπεποίθηση, δήλωσε στους δημοσιογράφους «Τα λέμε στο Παρίσι!», καθώς η αγαπημένη του ομάδα σφράγισε την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν.
Ύψωσε θριαμβευτικά την γροθιά του, χειροκροτούσε αλλά και... ταρακουνούσε από χαρά τους φίλους του, φωνάζοντας έξαλλος.
Ο μελλοντικός βασιλιάς είναι φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα από τα μαθητικά του χρόνια και παρακολουθεί τους αγώνες της όσο πιο συχνά μπορεί, μερικές φορές ακόμα και με τον γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που είναι και Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας (FA), επέστρεψε στις κερκίδες του Villa Park για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα να νικά με ευκολία την Κλαμπ Μπριζ με σκορ 3-0 (συνολικό 6-1) στη Φάση των 16 το βράδυ της Τετάρτης.
Η Άστον Βίλα, η οποία επέστρεψε στην Premier League το 2019, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πρόκληση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Απρίλιο, έναν αγώνα που ο πρίγκιπας της Ουαλίας φαίνεται αποφασισμένος να παρακολουθήσει από κοντά.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πανηγύρισε σαν παιδί την πρόκριση της Άστον Βίλα
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης νίκης της Άστον Βίλα, ο Γουίλιαμ πανηγύρισε έξαλλα, σηκώνοντας τη γροθιά του στον αέρα και γιορτάζοντας μαζί με τους παιδικούς του φίλους, Έντουαρντ βαν Κάτσσεμ και Τόμας βαν Στράουμπενζι.
Φορώντας το κασκόλ της Άστον Βίλα, ο πρίγκιπας είπε στους δημοσιογράφους «Τα λέμε στο Παρίσι!» καθώς κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του μετά τον αγώνα.

Ο Γουίλιαμ απολαμβάνει στο έπακρο την επιστροφή της Άστον Βίλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας παρακολουθήσει και τη νίκη της ομάδας του επί της Σέλτικ με 4-2 στην τελευταία της αναμέτρηση για το Champions League τον Ιανουάριο.
Ο Γουίλιαμ έχει παραδεχτεί ότι έχει χάσει τη φωνή του από τους πανηγυρισμούς για την Άστον Βίλα σε προηγούμενες αναμετρήσεις.
Τον Ιανουάριο, προκάλεσε έκπληξη στους οπαδούς όταν τους κέρασε μπύρες καθώς περίμεναν πριν τον αγώνα σε ένα Wetherspoons κοντά στον Σταθμό New Street του Μπέρμιγχαμ, λίγο πριν τη μονομαχία της ομάδας με την Έβερτον για την Premier League.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η Άστον Βίλα αγωνίζεται στο Champions League και στοχεύει να κατακτήσει το πρώτο της μεγάλο ευρωπαϊκό τρόπαιο από τότε που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982, τη χρονιά που γεννήθηκε ο Γουίλιαμ.
Οι τηλεοπτικές κάμερες τον συνέλαβαν νωρίτερα στον αγώνα να δείχνει αγχωμένος στην κερκίδα, φορώντας ένα πράσινο μπουφάν και το κασκόλ της Άστον Βίλα.


Φωτογραφίες: Associated Press, Getty Images