Βρήκαμε το μυστικό για να φτιάξουμε τον πιο κρεμώδη πουρέ πατάτας και θα χρειαστούμε ένα υλικό που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας!
Οι πατάτες είναι το αγαπημένο μας φαγητό. Είτε μόνες τους, είτε ως συνοδευτικό, με οποιονδήποτε τρόπο μαγειρέματος, παραμένουν πρώτες στη λίστα με τα πιάτα που απολαμβάνουμε. Μπορείς να τις μαγειρέψεις με άπειρους διαφορετικούς τρόπους, να τις προσθέσεις σε άλλα πιάτα, σε σαλάτες κ.α. Ένα από αυτά είναι ο πουρές πατάτας.
Είναι ένα συνοδευτικό πιάτο για το κρέας, ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών. Ωστόσο, να φτιάξεις τον τέλειο πουρέ και να σου πετύχει, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο πουρές σκληραίνει αν μπει στο ψυγείο ενώ δημιουργούνται κόμποι από την πατάτα, χάνοντας την μεταξένια του υφή. Πώς μπορείς λοιπόν να φτιάξει τον πιο απαλό και κρεμώδη πουρέ; Ένας ειδικός έχει την απάντηση.