Το πατροπαράδοτο σούβλισμα του οβελία τήρησαν φέτος το Πάσχα οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν καλοκαίρι.
Οι Έλληνες σούβλισαν τον οβελία σε παραλίες, πλατείες και σοκάκια ενώ στο λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο, στήθηκε για άλλη μία χρονιά τρικούβερτο γλέντι.
Στη Μύκονο όμως, και συγκεκριμένα στο Nammos, στο πιο γνωστό beach restaurant του νησιού, το έθιμο τηρήθηκε κατά γράμμα με μια μικρή προσθήκη. Καλλίγραμμα κορίτσια φορώντας μπλε μπικίνι και λευκά πουκάμισα καλωσόριζαν τους επώνυμους και μη και σέρβιραν τα παραδοσιακά εδέσματα υπό τους ήχους κλαρίνων όπως κατέγραψε σε βίντεο και το Mykonos Live
Μάλιστα, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να ψηθούν όλα αυτά τα αρνιά που θα κατανάλωναν οι επισκέπτες του Nammos, οι υπάλληλοι άναψαν φωτιές και έστησαν τις σούβλες στην διάσημη παραλία, δίπλα ακριβώς στις ξαπλώστρες.
Μεταξύ των επωνύμων που βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων και ο Γιώργος Τσαλίκης, που πέρασε ένα τρελό και διαφορετικό Πάσχα στο Nammos, όπως έγραψε στο Instagram.