'Οσκαρ: Μέγα «φάουλ» από την Ακαδημία - Ξέχασε τους Αλέν Ντελόν και Σάνεν Ντόχερτι στο καθιερωμένο «In Memoriam» - iefimerida.gr

'Οσκαρ: Μέγα «φάουλ» από την Ακαδημία - Ξέχασε τους Αλέν Ντελόν και Σάνεν Ντόχερτι στο καθιερωμένο «In Memoriam»

Βίντεο στα όσκαρ για τους νεκρούς καλλιτέχνες
Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τεράστιο «φάουλ» έκανε η ακαδημία των Οσκαρ στην φετινή τελετή.

Στο καθιερωμένο βίντεο «In Memoriam», το βίντεο που αποτίει φόρο τιμής στους ανθρώπους του χώρου που απεβίωσαν τον τελευταίο χρόνο, ξέχασε πολλά ονόματα, με κυριότερο αυτό του Αλέν Ντελόν!

Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου δεν υπήρχε πουθενά στο βίντεο, όπως δεν υπήρχε και μια αγαπημένη των Αμερικανών, η Σάνεν Ντόχερτι, που απεβίωσε από την επάρατη νόσο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ήταν όμως και τα μόνα τρανταχτά ονόματα που «απουσίαζαν» από το βίντεο.

Η Μισέλ Τράχτενμπεργκ, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 39 ετών επίσης δεν υπήρχε, ούτε η Βρετανίδα ηθοποιός Ολίβια Χάσεϊ, η οποία πρωταγωνίστησε στο κλασικό «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Φράνκο Τζεφιρέλι, κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της.

Μία εξίσου σημαντική παρουσία στον χώρο του θεάματος, ο Τόνι Τοντ, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον ρόλο του Candyman στην ομώνυμη ταινία τρόμου του 1992, ήταν επίσης εκτός λίστας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ