Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τη σύζυγό του και τον γιο τους στη Μύκονο -Η απόδραση για το Πάσχα - iefimerida.gr

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τη σύζυγό του και τον γιο τους στη Μύκονο -Η απόδραση για το Πάσχα

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς/ NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Πάσχα είναι μια από τις πιο σημαντικές γιορτές για την οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, όπως και για πολλούς άλλους, καθώς είναι μια ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί και να ανανεώσουν τη σύνδεσή τους.

Φέτος, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η σύζυγός του, Ελένη, μαζί με τον γιο τους, επέλεξαν να γιορτάσουν το Πάσχα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας: τη Μύκονο.

Η Μύκονος, αν και γνωστή για τη νυχτερινή ζωή και τα πολυτελή σπα της, προσφέρει και μια ήρεμη ατμόσφαιρα για όσους θέλουν να περάσουν το Πάσχα. 

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τη σύζυγό του και τον γιο τους, επέλεξαν το ελληνικό νησί, απολαμβάνοντας μια ήρεμη απόδραση.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ιδιαίτερα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δείτε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τη σύζυγό του και τον γιο τους στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάσχα ποδοσφαιριστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ