Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πρόκειται να κάνει το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό βήμα καθώς ανοίγει το δικό του pop-up εστιατόριο στο Λονδίνο.
Μπορεί να έχει χλευαστεί πολλές φορές για τις «βασικές» δεξιότητές του στην κουζίνα και τα «καταστροφικά» μαθήματα μαγειρικής του, ωστόσο, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μπέκαμ εξαργυρώνει τώρα τα ταλέντα του ανοίγοντας το πρώτο του εστιατόριο και μάλιστα στην αγγλική πρωτεύουσα.
Τι περιλαμβάνει το μενού των πέντε πιάτων
Ο 24χρονος Μπρούκλιν δημιούργησε ένα μενού για το εστιατόριο του που θα προσφέρει πέντε πιάτα εμπνευσμένα από την «παγκόσμια ανατροφή» του, ένας συνδυασμός δηλαδή παγκόσμιων γεύσεων, οικογενειακών επιρροών και προσωπικών αγαπημένων.
Το εστιατόριο θα εδρεύει στο Ανατολικό Λονδίνο και φυσικά θα περιλαμβάνει το διάσημο πρωινό σάντουιτς «Nanny Peggy», το θεωρείται τo signature πιάτο του.
Το ευφάνταστο μενού θα περιλαμβάνει ακόμη πιάτα όπως κοτόπουλο tikka masala, 12ωρο σιγομαγειρεμένο wagyu bolognese, dumplings με χοιρινό και γαρίδα και κουνουπίδι buffalo με τη «μυστική» καυτερή σάλτσα του Μπρούκλιν.
Τα πιάτα στο pop-up εστιατόριο θα ξεκινούν από 10 λίρες ενώ θα συνεργαστεί με την Uber Eats, ώστε τα πιάτα να παραδίδονται κατευθείαν στις πόρτες των πελατών με ντελίβερι.
Τι λέει ο Μπρούκλιν Μπέκαμ για το νέο του εγχείρημα
Μιλώντας για το νέο του εγχείρημα, ο νεαρός Μπρούκλιν δήλωσε στην Daily Mail: «Ήμουν αρκετά τυχερός που έχω ζήσει σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη. Πήγα τη σύζυγό μου σε ινδικό και κινέζικο takeaway. Τώρα έχει εμμονή με αυτό».
«Η νταντά μου η Πέγκυ με έμαθε πώς να φτιάχνω το english breakfast σάντουιτς της όταν ήμουν πέντε ετών και από έγινε το αγαπημένο μου. Πάντα δοκίμαζα διαφορετικά φαγητά, κουζίνες και κουλτούρες, αλλά αυτή ήταν μια από τις πρώτες αναμνήσεις μου από την αγάπη μου για τη μαγειρική», πρόσθεσε.
«Το να περνάω χρόνο στην κουζίνα είναι σίγουρα κάτι που δένει εμένα και τον μπαμπά μου… παρόλο που νομίζω ότι κάνω το σάντουιτς με το αγγλικό πρωινό πολύ καλύτερα, κάνει κι αυτός πολύ καλό!», τόνισε.
Η κριτική για την μαγειρική του «ανεπάγγελτου» Μπέκαμ
Ο μεγαλύτερος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δεχτεί κριτική στο παρελθόν για τα βίντεο μαγειρικής του και έχει χαρακτηριστεί «nepo baby».
Εμφανιζόμενος στο κανάλι της Vogue όπου μαγείρεψε για τη σύζυγό του Νίκολα Πελτζ το 2021, οι φαν τον χαρακτήρισαν «εκτός πραγματικότητας» επειδή χρησιμοποιούσε πολύ ακριβά υλικά.
Συχνά επιδεικνύει στο Instagram τις δημιουργίες του σε σεμινάρια και έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξεκινήσει μια καριέρα στη μαγειρική, δημιουργώντας την εκπομπή «Cookin' With Brooklyn».
Το 2022 συνίδρυσε και συνεργάστηκε με την WeSake, μια αναδυόμενη ιαπωνική μάρκα ποτών σάκε, ενώ συνεργάζεται με μοντέρνα μάρκα λαδιών.
Φωτογραφίες: Instagram