Μια ασυνήθιστη ανάρτηση έκανε ο Λευτέρης Λαζάρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο καταξιωμένος σεφ δεν έδωσε κάποιες συμβουλές μαγειρικής ούτε αποκάλυψε κάποια μυστική συνταγή αλλά έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο και έδειξε τον εαυτό του τη δεκαετία του '70.
«Ταξίδι στο Λονδίνο - δεκαετία '70», έγραψε λιτά στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Λαζάρου.
Με μπουκλωτό μαλλί και μουστάκι που διατηρεί μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή του. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Happy Day» είχε αποκαλύψει τον λόγο που εδώ και χρόνια έχει αφήσει μουστάκι.
«Άφησα μουστάκι γιατί είχα baby face και δεν με εμπιστεύονταν να αναλάβω την κουζίνα τους. Ήμουν 24-25 χρονών τότε κι έτσι αποφάσισα να αφήσω το μουστάκι που μου έδινε λίγα χρόνια παραπάνω».
Δείτε τον Λευτέρη Λαζαρου τη δεκαετία του '70:
Ο κορυφαίος Ελληνας σεφ είναι γεννημένος το 1952 οπότε στη συγκεκριμένη φωτογραφία διανύει πιθανότατα τη δεκαετία των 20.
Ποιος είναι ο Λευτέρης Λαζάρου
Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Ελληνες σεφ, με ειδικότητα στο ψάρι και τα θαλασσινά και διατηρεί ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια των Αθηνών, το «Βαρούλκο», το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στον Πειραιά. Είναι ο πρώτος Ελληνας του οποίου το εστιατόριο κατέκτησε αστέρι Michelin, ανοίγοντας το δρόμο για μια πολύ διαφορετική και άκρως αναβαθμισμένη χάρτα γαστρονομίας στην πρωτεύουσα.
Ο Λευτέρης Λαζάρου αγαπήθηκε ευρέως από το κοινό με τη συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, κάνοντας κυριολεκτικά θραύση με το σχολιασμό του και τον τρόπο που έκανε τις παρατηρήσεις του στους συμμετέχοντες. Το πρώτο MasterChef ήταν εκείνο που ανέδειξε νικητή τον Ακη Πετρετζίκη.
Πριν από περίπου ένα χρόνο κλήθηκε από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο να μαγειρέψει για το επίσημο γεύμα της Ελλάδας στους καλεσμένους από το εξωτερικό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Κάμιλα ο οποίος ζήτησε μέσω της πρεσβείας της συνταγές για τα πιάτα του. Αυτή την περίοδο δημιουργεί στο Βαρούλκο για τους πελάτες του που πάντα τον εμπιστεύονται για ψαροφαγίες υψηλού επιπέδου.