Η Νικολίνα Νικολούζου, η 20χρονη παίκτρια του My Style Rocks, αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο μια προσωπική της ιστορία, λόγω του concept που ήθελε τις παίκτριες του παιχνιδιού να παρουσιάσουν ένα look εμπνευσμένο από μια παιδική τους φωτογραφία.
«Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», ήταν τα λόγια της νεαρής παίκτριας του My Style Rocks.
«Ήταν μια προσωπική ιστορία που ήθελα να μοιραστώ»
Σήμερα η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha για την απόφασή της να αποκαλύψει ένα τόσο προσωπικό θέμα. «Ήταν μια πολύ προσωπική μου ιστορία που ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο, ήταν μια όμορφη στιγμή στο πλατό. Όλα τα κορίτσια και οι κριτές αντέδρασαν. Το κατάλαβα σε νεανική ηλικία», είπε αρχικά στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού.
«Όλη μου η οικογένεια ήταν εκεί για εμένα. Με στήριζαν από την αρχή, μέχρι και σήμερα είναι στο πλευρό μου. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι στο στοιχείο μου. Από πολύ μικρή ηλικία την έβλεπα και ήθελα να μπω στο παιχνίδι», συμπλήρωσε.
«Τα κορίτσια δεν το γνώριζαν, αντέδρασαν αυθόρμητα»
Η παίκτρια του My Style Rocks μίλησε σήμερα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε όσα έχει περάσει ως διεμφυλική γυναίκα.
«Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου, γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντικό να το γνωρίζει κάποιος για μένα ως προσωπικότητα, και για να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει κάποιος να ντρέπεται», είπε. «Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν, αντέδρασαν αυθόρμητα εκείνη τη στιγμή», συνέχισε.
Η ίδια σημείωσε πως αποκάλυψε στους γονείς της πώς αισθάνεται όταν ήταν 11 ετών. «Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου άνοιξαν τα χέρια τους και με πήραν μια μεγάλη αγκαλιά. Όπως και να είσαι εμείς σε αγαπάμε, μου είπαν» περιέγραψε.
Τόνισε πως ξεκίνησε τη φυλομετάβαση στην ηλικία των 12: «Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς για να μας βοηθήσουν, ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα λίγο σαν πειραματόζωο. Μαζί με τη φυλομετάβαση, ενηλικιωνόμουν και γνώριζα τον εαυτό μου και ως άνθρωπο. Ήταν ένα πολύ πλούσιο ταξίδι».
«Το κοινωνικό μου περιβάλλον, οι φίλοι μου, με αντιμετώπισαν όπως οι γονείς μου. Περισσότερο πόλεμο δέχθηκα από τους καθηγητές μου στο γυμνάσιο παρά από τους συμμαθητές μου. Πάρα πολλές φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι γονείς μου στο σχολείο, να μιλήσουν με τους καθηγητές που δεν με αποδέχονταν. Σήμερα υπάρχουν ευρωπαϊκοί νόμοι που προστατεύουν κορίτσια σαν εμένα», κατέληξε.