Τις πρώτες τους ώρες ως νιόπαντρο ζευγάρι περνούν ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή, 07/02.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Weekenders» μετά το Μυστήριο και την εντυπωσιακή δεξίωση το ζευγάρι ξεκουράστηκε, και την επομένη, Σάββατο 08/02, οι νεόνυμφοι απόλαυσαν ένα brunch με θέα στην Ακρόπολη, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη υποδέχτηκαν 45 καλεσμένους στο ξενοδοχείο New Hotel στο κέντρο της Αθήνας, και όλοι μαζί πήραν το brunch τους, με το μενού να έχει διαμορφωθεί από τον σεφ Μπάμπη Κουντούρη.
Νικόλαος Ντε Γκρες-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Για brunch με αγαπημένα τους πρόσωπα το πρωί του Σαββάτου -Το μενού
Οι νεόνυμφοι έδωσαν το «παρών» στο brunch με casual εμφάνιση, με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να επιλέγει ένα φόρεμα σε απόχρωση του μπεζ-καφέ, ενώ ο Νικόλαος Ντε Γκρες φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, υφασμάτινο παντελόνι και λευκά sneakers.
Όσο για το μενού που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι νιόπαντροι και οι καλεσμένοι τους, αυτό περιελάμβανε ελληνικές αλλά και διεθνείς γεύσεις.
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι τους δοκίμασαν: Σαλάτα Caesar με χειροποίητο κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη, παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων, σπανακόπιτα, παστουρμαδόπιτα, burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μεστοβόνε, veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης, καγιανά με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης, scrambled eggs, και αυγά ποσέ με προσούτο Ευρυτανίας ή καπνιστό σολομό.
Από γλυκά, οι καλεσμένοι μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε creme brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα και pancakes με sauce μελιού, ενώ ως welcome drink τούς προσφέρθηκε γαλλική σαμπάνια, και στη διάρκεια του brunch μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε καφέ, χυμό, smoothies και bloody Mary.