Έρχεται νέα ρομαντική κομεντί με φόντο την Ελλάδα -Η πρωταγωνίστρια - iefimerida.gr

Έρχεται νέα ρομαντική κομεντί με φόντο την Ελλάδα -Η πρωταγωνίστρια

Η Μαρίζα Τομέι
Η Μαρίζα Τομέι / Φωτογραφία: AP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Όσκαρ Μαρίζα Τομέι και η πρωταγωνίστρια του «Fall», Βιρτζίνια Γκάρντνερ, θα πρωταγωνιστήσουν στη ρομαντική κομεντί «F*ck Valentine's Day», η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει στη Μάλτα τον επόμενο μήνα.

Η ταινία ακολουθεί την Gina (Γκάρντνερ) «η οποία γεννήθηκε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τη μισεί αφάνταστα. Είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τον φίλο της να της κάνει πρόταση γάμου σε μια απόδραση για τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, την πατρίδα της μητέρας της (Τομέι).

Επιστρατεύοντας άλλους συνταξιδιώτες, όπως τον όμορφο Johnny Giovinazzo και την αυθάδη αδελφή του, η Gina ελπίζει να καθυστερήσει την πρόταση γάμου, κάτι που ίσως την οδηγήσει να ανακαλύψει ότι μπορεί να είναι με τον λάθος άνθρωπο». Το κάστινγκ της ταινίας είναι σε εξέλιξη.

Η εταιρεία Gravitas Ventures απέκτησε τα διεθνή δικαιώματα της νέας παραγωγής, σύμφωνα με το Deadline.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Μαρκ Γκαντ, σε σενάριο του Στιβ Μπέντσιτς. Παραγωγοί είναι η Νάνσι Λεοπάρντι μέσω της Indy Entertainment και οι Τζον Ιεράρντι και Μπο Γιάνγκμπλαντ για τη Showdown Productions.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίζα Τομέι ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ