Βρήκαμε το μυστικό για την τέλεια σάλτσα ζυμαρικών! Κρεμώδης, παχύρρευση σαν του εστιατορίου.
Αγαπάμε τα ζυμαρικά! Το να τρώμε ένα υπέροχο πιάτο σε ένα εστιατόριο, είναι πραγματική πολυτέλεια και απόλαυση για τους pasta lovers. Η σάλτσα είναι παχύρρευστη, λεία και κρεμώδης και «δένει» τέλεια με τα ζυμαρικά.
Ωστόσο, στο σπίτι δεν είναι ακριβώς έτσι. Αφού βράζουμε τα μακαρόνια, βάζουμε απλώς από πάνω την ζεστή σάλτσα που φτιάξαμε ή αγοράσαμε. Σε άλλα σημεία πέφτει πολύ ενώ σε άλλα καθόλου, με αποτέλεσμα να τρώμε ένα μέτριο πιάτο ζυμαρικών, απλώς για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας.
Και αναρωτιόμαστε: Πώς κάνουν τόσο τέλειες τις σάλτσες ζυμαρικών στα εστιατόρια; Ποιο είναι το μυστικό τους; Το μυστικό για το πάντρεμα των συστατικών κρύβεται σε μια τεχνική. Μπορείς να την κάνεις στο σπίτι και να μεταμορφώσεις το πιάτο με τα ζυμαρικά σου ακόμη και με έτοιμη, αγορασμένη σάλτσα.
Διαβάστε ποια είναι το μυστικό για τέλεια σάλτσα ζυμαρικών, όπως του εστιατορίου στο Bovary.gr