Πώς να πετύχετε τα τηγανητά καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα, τραγανά απ' έξω -Αυτό είναι το μυστικό - iefimerida.gr

Πώς να πετύχετε τα τηγανητά καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα, τραγανά απ' έξω -Αυτό είναι το μυστικό

Τραγανά τηγανητά καλαμαράκια σε λευκό πιάτο και σως δίπλα
Ο ιδανικός μεζές για όλους /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τηγανητά καλαμαράκια είναι το αγαπημένο πιάτο των περισσότερων Ελλήνων. O ιδανικός μεζές για το καλοκαίρι.

Ολοι θέλουμε να πάμε στην παραλία και βόλτα με φίλους σε κάποιο ταβερνάκι κοντά στη θάλασσα. Η όρεξή μας έχει ανοίξει για θαλασσινούς μεζέδες, ουζάκι και τηγανητά καλαμαράκια.

Eνα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ωστόσο, το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού δεν είναι αυτονόητο και απλό.

Πόσες φορές έχει τύχει αντί για τραγανά έξω και μαλακά μέσα, τα καλαμαράκια που τηγανίζουμε να είναι σκληρά ή πανιασμένα και λαστιχωτά; 

Το πρόβλημα εστιάζεται στον τρόπο που τηγανίζουμε το καλαμάρι και ήρθε λοιπόν η στιγμή να μάθουμε το μυστικό για να πετύχετε ωραιότατα τραγανά τηγανητά καλαμαράκια και σε γεύση και σε εμφάνιση.

Διαβάστε το μυστικό για τραγανά τηγανητά καλαμαράκια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ