Ο Μπεν Άφλεκ επιθυμεί μια δεύτερη ευκαιρία με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ - iefimerida.gr

Ο Μπεν Άφλεκ επιθυμεί μια δεύτερη ευκαιρία με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ

Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Άφλεκ το μακρινό 2013
Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Άφλεκ το μακρινό 2013 / Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν επιθυμεί επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, ενώ εκείνος είναι ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει το Page Six, η Γκάρνερ διατηρεί μια ευτυχισμένη σχέση με τον Τζον Μίλερ, με τον οποίο είναι μαζί από το 2018. «Αυτό δεν είναι κάτι που έχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή», ανέφερε πηγή κοντά στην ηθοποιό, προσθέτοντας πως η σχέση της με τον Άφλεκ περιορίζεται σε μια άψογη συνεργασία για το μεγάλωμα των παιδιών τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με άλλη πηγή, ο Μπεν Άφλεκ θα ήθελε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία με την Γκάρνερ και είναι «ανοιχτός στο να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους» αλλά ξέρει πως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό τώρα.

«Ο Μπεν μόλις βγήκε από έναν γάμο και οριστικοποίησε το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Είναι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά του και εστιάζει σε αυτό το νέο κεφάλαιο», δήλωσε η ίδια πηγή.

Άφλεκ και Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2015, έχοντς κάνει τρία παιδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ