Αν και βρισκόμαστε στην αρχή του MasterChef 2022 και ο δρόμος προς τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής είναι ακόμα μακρύς, το κοινό έχει ήδη ξεχωρίσει τους παίκτες.
Κάποιους για τις μαγειρικές τους ικανότητες και άλλους για τον χαρακτήρα τους. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης λοιπόν έχει καταφέρει μέσα σε λίγα επεισόδια να γίνει «persona non grata» καθώς οι χρήστες του Twitter, που σχολιάζουν τα πάντα, δεν τον βλέπουν με καλό μάτι.
Στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef 2022 ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ δημιουργικότητας και, εκτός από τον νικητή, είχαμε και την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Στο twitter, όμως, οι χρήστες ασχολήθηκαν με τον Δημήτρη Ταϊρίδη και μάλιστα τον παρομοίασαν με τον Γκρου από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος».
Αρχικά ο παίκτης του MastecChef 2022 βρέθηκε στις πιο αδύναμες δοκιμασίες μετά το τεστ δημιουργικότητας και όλοι ήλπιζαν πως θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.
Οταν τελικά, ο Δημήτρης ανέβηκε στον εξώστη το Twitter δυσανασχέτησε με την εξέλιξη αυτή.
Δείτε μερικά tweets για τον Δημήτρη Ταϊρίδη του MasterChef 2022
Ποιος είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης του MasterChef 2022
O Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο ιδιοκτήτης της Μπόμπενας.
Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της Μπόμπενας ήταν ο διαγωνιζόμενος με τον οποίο άνοιξαν οι οντισιόν του Master Chef 6. Μπήκε μέσα με το καροτσάκι του, ετοίμασε στο άψε σβήσε μια γαριδομακαρονάδα και κλασική και ιδιαίτερη, είπε την ιστορία του θρυλικού εστιατορίου που λειτουργούσε υπό 21 χρόνια, πήρε τρία ναι και έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Master Chef.
Η Μπόμπενα ήταν για 21 χρόνια το απόλυτο στέκι ψαροφαγίας στην Αθήνα. Στα τραπέζια του σύχναζαν επιχειρηματίες και πολιτικοί και όσοι αναζητούσαν καλό ψάρι και εκλεπτυσμένες γεύσεις, στις αντίστοιχα υψηλές τιμές βέβαια.
Η θρυλική Μπόμπενα, που στεγάστηκε για 21 χρόνια σε ένα στενό της Καισαριανής, τον οδό Αναξαγόρα 46-48, μερικά στενά κάτω από το καφενείο του πατέρα του Δημήτρη Ταϊρίδη, καυχιόταν ότι έμαθε την αστακομακαρονάδα στους Αθηναίους και αποτέλεσε ένα εκλεκτό στέκι ψαροφαγίας της πρωτεύουσας.
Στο κατάστημα αυτό δεν υπήρχε κατάλογος καθώς το μενού φτιαχνόταν καθημερινά ανάλογα με τα ψάρια και τα θαλασσινά που έρχονταν στο μαγαζί, γευόταν κανείς εκλεκτά ψαροφαγικά πιάτα, φτιαγμένα από εκλεκτές πρώτες ύλες.
Ιδιαίτερα εκλεκτό φαγητό, όχι φθηνό, ακριβό φαγητό, κάτι που με νόημα και καθόλη τη διάρκεια της οντισιόν τόνιζε και ο κριτής του Master Chef Σωτήρης Κοντιζάς. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ταϊρίδης το αρνήθηκε έξυπνα και ευγενικά ενώ διηγήθηκε και ο ίδιος τη στιγμή που κατάλαβε ότι κάτι… δεν πάει καλά. Το θρυλικό ψαροφαγικό στέκι έκλεισε το 2016. Ο ιδιοκτήτης του ευελπιστεί τώρα με την ώθηση που θα του δώσει το Master Chef να μπορέσει να το ξαναανοίξει.