Όταν ψήνουμε φαγητό στη σχάρα όλοι σχεδόν κάνουμε ένα συγκεκριμένο λάθος που μας αρρωσταίνει.
Το καλοκαίρι λατρεύουμε να τρώμε στη βεράντα ή στον κήπο μας.
Είναι η καλύτερη εποχή για ψήσιμο στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Είναι η grilling season όπως λένε στο εξωτερικό.
Τι καλύτερο από λίγο φαγητό και κρασί, με καλή παρέα ένα καλοκαιρινό βράδυ;
Ωστόσο, το μόνο που δεν θέλουμε να πάθουμε είναι μια τροφική δηλητηρίαση μετά από το φαγητό.
Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν είναι σπάνιο καθώς οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε ένα συνηθισμένο λάθος όταν ψήνουμε στη σχάρα.
Πώς να προετοιμάσεις τη σχάρα ώστε να μην σε αρρωστήσει;
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο