Τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρέχει να βοηθήσει τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα μετά την παράσυρση από όχημα κατέγραψε κάμερα.
Όπως έγινε γνωστό, η σύντροφος του τραγουδιστή περπατούσε μαζί με το μωρό επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, όταν ένα όχημα την παρέσυρε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να σταμάτησε για λίγα μόλις δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντάς την. Η Αλεξάνδρα Νίκα, κατά πληροφορίες, πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας.
Βίντεο από το tlife, που παρουσιάστηκε σε πρωινές εκπομπές, δείχνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τρέχει προς τη σύντροφό του.
Πατέρας Κωνσταντίνου Αργυρού: Νομίζω είχε το μωρό αγκαλιά
Μιλώντας στο Buongiorno, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέφερε ότι η κυρία Νίκα είναι καλά στην υγεία της. «Πέρασε ευτυχώς. Τρόμαξε. Με καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα, ότι (η Αλεξάνδρα Νίκα) δεν έχει χτυπήσει».
«Ήταν μάλλον με το μάρσιπο, νομίζω είχε το μωρό αγκαλιά», πρόσθεσε.
«Αν δεν φρέναρε, θα τη σκότωνε τη γυναίκα», είπε αυτόπτης μάρτυρας
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα έγιναν όταν το όχημα παρέσυρε την Αλεξάνδρα Νίκα, λέγοντας ότι «αν δεν φρέναρε, θα τη σκότωνε τη γυναίκα».
«Ακούει δηλαδή το φρενάρισμα και γυρνάει (σ.σ.: η Αλεξάνδρα Νίκα). Όπως πάει να στρίψει δεξιά (σ.σ.: ο οδηγός της Bentley), την παίρνει ανοιχτά τη στροφή και η γυναίκα με το φρενάρισμα που ακούει και στρίβει, γι' αυτό την πέτυχε δηλαδή πλάγια και μπροστά. Άκουσα έναν θόρυβο, ένα φρενάρισμα ξαφνικά. Βλέπω ένα αυτοκίνητο που λογικά ανέβαινε την Πατριάρχου Ιωακείμ να στρίβει δεξιά στη Λουκιανού. Ξαφνικά βλέπω μια κυρία να φωνάζει, σοκαρίστηκε, και ξαφνικά είδα κάποια άτομα τα οποία λογικά βγήκαν, να φωνάζουν στον οδηγό. Όμως, ο οδηγός δεν σταμάτησε. Τη χτύπησε στο πόδι, στη μέση, έκανε ελιγμό (σ.σ.: η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού) και δεν έπεσε κάτω».
«Δεν ήταν συνεργάσιμος, φαινότανε. Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη. Για κλάσματα του δευτερολέπτου έμεινε εκεί ο οδηγός. Είχε ταχύτητα ο οδηγός, δεν πήγαινε αργά. Μετά το τροχαίο η κυρία Νίκα καθόταν στη στάση, ήρθε το ασθενοφόρο και δεν μπήκε μέσα σε αυτό. Καθημερινά βλέπουμε τέτοια γεγονότα να γίνονται», πρόσθεσε.