Θάνος Κιούσης: «Το κοινό θα αποφασίσει εάν του αρέσει ένας ηθοποιός στη θέση ενός παρουσιαστή» - iefimerida.gr

Θάνος Κιούσης: «Το κοινό θα αποφασίσει εάν του αρέσει ένας ηθοποιός στη θέση ενός παρουσιαστή»

Ο Θάνος Κιούσης
Ο Θάνος Κιούσης / Φωτογραφία NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον ενώ απάντησε για το εάν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά το «5Χ5», που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου», ο Θάνος Κιούσης ξεκαθάρισε ότι τα γυρίσματα του «5Χ5» είναι σε εξέλιξη. Όσο για το συμβόλαιο του με τον σταθμό, θύμισε πως είναι 1+1, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι ο παρουσιαστής θα συνεχίσει απαραίτητα και του χρόνου με το ίδιο πρόγραμμα. Χαρακτήρισε τις σχέσεις του με το κανάλι πολύ καλές. «Συνεχίζουμε τα γυρίσματα για το 5×5, αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα συζητήσεις για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1, αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση από τον ΑΝΤ1. Υπάρχει καλή πρόθεση να συνεχίσουμε, αν βρούμε και κάτι άλλο τηλεοπτικά, θα δείξει», είπε.

Ο ηθοποιός - παρουσιαστής δέχτηκε ερωτήσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια, για την οποία λέγεται ότι ενδέχεται να παρουσιάσει την επόμενη χρονιά βραδινό πρόγραμμα με μουσικά στοιχεία. «Μου αρέσουν τέτοιες εκπομπές, αλλά δεν τίθεται θέμα κόντρας ανάμεσα σε μένα και τη Ζέτα. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό που θα κάνει η Ζέτα και δεν ήρθε ακόμα η ώρα να κάνω εγώ κάτι τέτοιο ακόμα. Μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές, αλλά δεν είναι στα άμεσα μου πλάνα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για το αν κάνει κάτι η Ζέτα και δεν το κάνει ο Θάνος. Το κοινό θα αποφασίσει εάν του αρέσει ένας ηθοποιός στη θέση ενός παρουσιαστή», είπε ο Θάνος Κιούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ