Μακρινό ταξίδι στο Τόκιο της Ιαπωνίας κάνει αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου, που ποστάρει ανελλιπώς από την Άπω Ανατολή στον λογαριασμό της στο Instagram.
Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Κατερίνα Καινούργιου με ένα μαύρο τοπ και ένα μαύρο παντελόνι μας καλησπερίζει από το βροχερό Τόκιο. «Ένας...μαγευτικός προορισμός» σχολιάζει η παρουσιάστρια του OPEN πλάι στη φωτογραφία.
Ταξίδι για την Κατερίνα Καινούργιου με τη νέα της σχέση
Αν και η Κατερίνα Καινούργιου δεν ανάρτησε καμιά φωτογραφία μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, μια ματιά στο προφίλ του επιχειρηματία επιβεβαιώνει πως βρίσκεται και εκείνος στο Τόκιο αυτές τις μέρες.
Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος είναι 29 ετών και είναι εγγονός του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2019 σε ηλικία 83 ετών. Ο ίδιος έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία.
Μια θέα για χολιγουντιανή ταινία από το παράθυρο της Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει να δίνει συνέχεια στους ακολούθους της γεύσεις από την Ιαπωνία. Ανάμεσα σε άλλα, όπως την κλασική Hello Kitty, η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram και την εξαιρετική θέα από το δωμάτιό του ξενοδοχείου της στο Τόκιο.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος απόλαυσαν όμως και την ιαπωνική κουζίνα, η οποία φυσικά φημίζεται για τα θαλασσινά της και τις παρασκευές σούσι. Ετσι, βρέθηκαν στο Χαρουτάκα, ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της πόλης.
Ο Χαρουκάτα Τακαχάσι ξεκίνησε πλάι σε άλλου φημισμένους σεφ να μαθαίνει την τεχνική του σούσι. Άνοιξε το δικό του εστιατόριο το 2006 στην Τζίνζα του Τόκιο, σε ένα ιδιαίτερα διάσημο στέκι για τους επισκέπτες στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Το φαγητό του εστιατορίου λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές στα ιαπωνικά μπλογκ, ενώ λέγεται πως εκεί απολαμβάνουν το σούσι τους άλλοι σεφ, βραβευμένοι με δύο και τρία αστέρια Μισελέν.