Μία ατάκα που προκάλεσε «αναστάτωση» στο πλατό του «Super Κατερίνα» πέταξε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, δημιουργώντας ερωτηματικά στους συνεργάτες της.
Στην εκπομπή συζητήθηκε η απόφαση της Ιωάννας Τούνη να κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε στο Περιστέρι, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και λόγω του ότι η ίδια θα βρίσκεται πλέον μόνιμα τη Θεσσαλονίκη.
Με αφορμή τη σχετική δήλωση της δημοφιλούς influencer, ότι το κλείσιμο του καταστήματός της ήταν κάτι που αποφάσισαν από κοινού με τη συνέταιρό της ενώ συζητούσαν για το διαζύγιό της, ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε ότι, δεδομένου του ότι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είχαν παντρευτεί, αλλά είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ο όρος «διαζύγιο» για τον χωρισμό τους είναι εσφαλμένος, αφού πρόκειται για λύση του συμφώνου.
Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα της παρουσιάστριας που αιφνιδίασε τους συνεργάτες της
«Δηλαδή, εγώ αν κάνω σύμφωνο συμβίωσης, δεν είμαι παντρεμένη;», διερωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τις απόψεις που ακούστηκαν στο πάνελ της εκπομπής να διίστανται.
«Κάτσε να μην το έχω κάνει και δεν το ξέρετε! Και δεν θα το πω κιόλας!», συνέχισε χαμογελώντας η δημοφιλής παρουσιάστρια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.
Η ίδια, όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της για το ενδεχόμενο να παντρευτεί είπε: «Δεν θα έρθει κανείς στον γάμο μου, θα είναι μυστικός για να μην ανοιχτούμε πολύ. Αλλά να σου πω κάτι; Μπορείς να μου κάνεις ένα πάρα πολύ ωραίο δώρο αν θες με το καλό όταν παντρευτώ».