Βόμβα: Χωρίζουν Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι μετά τη γυμνή φωτογράφιση στα Grammy - iefimerida.gr

Βόμβα: Χωρίζουν Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι μετά τη γυμνή φωτογράφιση στα Grammy

Κάνει Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι στο κόκκινο χαλί των Grammy
Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίζουν Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι φέρονται να οδεύουν προς διαζύγιο μόλις 11 ημέρες μετά τη γυμνή εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Grammys, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Τι γράφει η Daily Mail για τον επικείμενο χωρισμό Κάνιε Γουέστ-Μπιάνκα Σενσόρι

Πιστεύεται ότι έχουν συμφωνήσει προφορικά ότι θα λάβει μια πληρωμή 5 εκατομμυρίων δολαρίων μετά τον σύντομο γάμο, ο οποίος ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022, γράφει η Daily Mail.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια πηγή από το περιβάλλον του ράπερ επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει και ότι αναμένουν νομική κατάθεση για να τερματιστεί ο γάμος τις επόμενες ημέρες.

Η 30χρονη Σενσόρι, όπως γίνεται αντιληπτό, μένει προς το παρόν στο σπίτι τους, αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Beverly Park North του Λος Άντζελες.

Δεν είναι γνωστό πού βρίσκεται ο Γουέστ, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ακόμη και στο Τόκιο της Ιαπωνίας, όπου πέρασε μεγάλο μέρος του περασμένου έτους ζώντας σε ξενοδοχείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι έγινε στα Grammy

Αναλύσεις και ρεπορτάζ ανέφεραν πως η Σενσόρι εμφανίστηκε φανερά δυσαρεστημένη στο κόκκινο χαλί στις 2 Φεβρουαρίου, όταν ο Γουέστ της έδωσε εντολή να πετάξει τη γούνα της και να «κάνει σκηνή», αλλά συμμορφώθηκε με τις οδηγίες του.



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φίλοι του ράπερ επέμειναν ότι το κόλπο ήταν ιδέα του για «τέχνη» και επίσης σκόπευε να αναπαράγει το εξώφυλλο του άλμπουμ του Vultures 2.

This image has an empty alt attribute; its file name is bianca-censori-gimno-forema_0.jpg

Την επόμενη μέρα έγραψε στο X: «Το πρώτο κόκκινο χαλί της γυναίκας μου άνοιξε έναν εντελώς νέο κόσμο. Συνεχίζω να κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία όπως κοιτούσα με θαυμασμό εκείνο το βράδυ. Σκέφτομαι "ουάου, είμαι τόσο τυχερός που έχω μια γυναίκα που είναι τόσο έξυπνη, ταλαντούχα, γενναία και καυτή"».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέχισε: «Έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της πρώτης της ταινίας για να κάνει μια ταινία στην πραγματική ζωή».

Το παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ

Τις ημέρες που ακολούθησαν τα Grammy, ο Γουέστ προχώρησε σε ένα αντισημιτικό παραλήρημα στο Twitter, λέγοντας ότι είναι ναζιστής και αγαπάει τον Χίτλερ.

Αργότερα παρουσίασε τη σειρά ρούχων του, η οποία περιορίστηκε σε ένα μόνο αντικείμενο, ένα t-shirt των 20 δολαρίων που έφερε τη ναζιστική σβάστικα. Ο ιστότοπος έκλεισε από το Shopify μέσα σε 24 ώρες.

Του απαγορεύτηκε, επίσης, η είσοδος στο X, πρώην Twitter, αλλά επέστρεψε στον ιστότοπο την Πέμπτη, έχοντας διαγράψει μεγάλο μέρος του προσβλητικού περιεχομένου του. Ο ίδιος δήλωσε ότι τα παραληρήματά του ήταν ένα «κοινωνικό πείραμα».

Δήλωσε: «Είναι τόσο αστείο ότι το να ραπάρεις για δολοφονίες δεν είναι μίσος, αλλά η ανάρτηση μιας σβάστικας είναι μίσος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενέργειές του προκάλεσαν οργή στο Χόλιγουντ, με την Αυστραλιανή ηθοποιό Άιλα Φίσερ και τον σταρ στη σειρά «Τα Φιλαράκια», Ντέιβιντ Σουίμερ, να είναι μεταξύ εκείνων που τον καταδίκασαν δημοσίως.

Σε συνέντευξή του νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Γουέστ δήλωσε ότι είχε «διαγνωστεί λανθασμένα» ως διπολικός και ότι στην πραγματικότητα ήταν αυτιστικός. Πρόσθεσε ότι πίστευε ότι ήταν πρώην αυτοκράτορας της Ιαπωνίας.

Ο Γουέστ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης και μεγιστάνα των εσωρούχων Κιμ Καρντάσιαν και έχουν τέσσερα παιδιά.

Την περασμένη εβδομάδα, η Σενσόρι σόκαρε τον κόσμο όταν παραβρέθηκε στα Grammy εντελώς γυμνή κάτω από ένα διάφανο φόρεμα, εκθέτοντας το στήθος και το σώμα της.

Η εμφάνιση έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως και πολλοί από τους οπαδούς του Κάνιε Γουέστ έσπευσαν να κατηγορήσουν τον ράπερ ότι είναι «καταχρηστικός» και «ελεγκτικός», ενώ χρησιμοποιεί το σώμα της συζύγου του «ως επιρροή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το παραλήρημά του, ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε ότι έχει «κυριαρχία» πάνω στην Μπιάνκα Σενσόρι, αλλά επέμεινε ότι ποτέ δεν θα την ανάγκαζε να φορέσει κάτι με το οποίο δεν θα αισθανόταν άνετα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνιε Γουέστ ΜΠΙΑΝΚΑ ΣΕΝΣΟΡΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ