Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Τι θα ακολουθήσει τώρα μετά τη δικαστική απόφαση - iefimerida.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Τι θα ακολουθήσει τώρα μετά τη δικαστική απόφαση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου / Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη ανάμεσα στις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως έγινε γνωστό εχθές, μετά την εκδίκαση των σχετικών ασφαλιστικών μέτρων του μοντέλου, η γνωστού booker και manager μοντέλων υποχρεούται να επιδείξει άμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου όλες τις συμβάσεις συνεργασίας που είχε υπογράψει για λογαριασμό του μοντέλου από το 2019 που συνεργάζονταν, παρουσία των δικηγόρων τους και εξειδικευμένου τεχνικού συμβούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικαστική διαμάχη Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Έλενας Χριστοπούλου: 67 συμβάσεις θα εξετάσει ο ειδικός γραφολόγος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η συνάντηση των δικηγόρων των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα, και δεν θα ολοκληρωθεί σε μία ημέρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συμβάσεις που θα εξεταστούν είναι συνολικά 67, με την Άρια Καλύβα να αναφέρει σχετικά ότι, στην απόφαση των 24 σελίδων που εξεδόθη από το δικαστήριο τη Δευτέρα 7 Απριλίου, οι 12 σελίδες αφορούν στις συμβάσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αναφέρονται συγκεκριμένες εταιρίες και τα ποσά που έχει λάβει από κάποιες από αυτές το μοντέλο-παρουσιάστρια.

Όταν προσκομισθούν οι συγκεκριμένες συμβάσεις από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου, αναμένεται να εξεταστούν από γραφολόγο, ο οποίος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν «μαύρες τρύπες» και κενά στα ποσά που έλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας, η συμφωνία που ίσχυε ανάμεσα στις δύο πρώην συνεργάτιδες προέβλεπε ότι η Έλενα Χριστοπούλου θα λάμβανε ποσοστό 20% επί της αμοιβής για μία δουλειά που θα έκλεινε για λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ το μοντέλο το 80%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον, μέσω της έρευνας, μένει να διαπιστωθεί αν η συμφωνία έχει τηρηθεί, και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία λάμβανε το σύνολο του ποσού από κάθε εταιρία, κατέβαλε όντως το 80% της εκάστοτε αμοιβής στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, η πλευρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναμένεται να διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ