Την Μάγκυ Ταμπακάκη την γνωρίσαμε από το «MasterChef».
Η διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε τους κριτές της τηλεοπτικής εκπομπής με τις μαγειρικές της ικανότητες και τις γνώσεις της στην ιταλική κουζίνα και επιτέλους άνοιξε τρατορία στη Βάρη.
Με πίστη στις ικανότητές της, με τον δυναμισμό και το μεράκι της για την μαγειρική, η Μάγκυ Ταμπακάκη κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως. Λίγο μετά, την είδαμε σε ρόλο κριτή στο MasterChef Junior.
«Χωρίς το ΜasterChef η ζωή μου δεν θα ήταν η ίδια και σίγουρα δεν θα είχα κάνει όσα κατάφερα τον τελευταίο χρόνο. Ας πούμε, τώρα επιμελούμαι τα επίσημα γεύματα στο Star Channel, μια απίστευτη ευκαιρία για μένα. Και τώρα ήρθε και το Napul' è Italian Comfort Food, στη Βάρη. Με τον σύζυγό μου, τον Φραντσέσκο, θέλαμε πάντα να ανοίξουμε ένα εστιατόριο, αλλά αν δεν υπήρχε το Master Cher ίσως να μη τον είχαμε κάνει τόσο σύντομα» δηλώνει η ίδια στην Bovary.
Διαβάστε περισσότερα για την τρατορία που άνοιξε η Μάγκυ Ταμπακάκη στη Βάρη, στο Bovary.gr