Η Γη της Ελιάς: Νέες ενδοοικογενειακές συγκρούσεις στο σημερινό επεισόδιο - iefimerida.gr

Η Γη της Ελιάς: Νέες ενδοοικογενειακές συγκρούσεις στο σημερινό επεισόδιο

Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο
Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο / Φωτογραφία: Mega
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Μάνος συγκρούεται έντονα με την Ιουλία εξαιτίας της Αντιγόνης. Εκείνος αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με την αδελφή του και το γεγονός ότι η Ιουλία προσπαθεί να συμβιβάσει την κατάσταση, τον βγάζει εκτός εαυτού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 7 Απριλίου

Ο Κουράκος ανακρίνει επίμονα την Κούλα για τους αμφορείς που βρέθηκαν στην κατοχή της και εκείνη επιμένει πως η επίμαχη βαλίτσα δεν ήταν δική της. Ούτε ο Λουκάς, όμως, αναλαμβάνει την ευθύνη, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δυο στον ανακριτή. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης και η Αμαλία προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Η σύλληψη της Κούλας γίνεται γνωστή στο χωριό και κανείς δεν πιστεύει στην ενοχή της. Ο Λυκούργος έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι του Ανδρέα, το λουμπάγκο του επιμένει και η γκρίνια δεν αργεί να ξεσπάσει. Η Ισμήνη μαθαίνει τι συμβαίνει και στέλνει τον Κωνσταντίνο στην Αθήνα να βοηθήσει την κατάσταση.

Η Ιουλία επιτρέπει στην Αριάδνη να πηγαίνει να βλέπει τον αδελφό της, με την προϋπόθεση ότι ο Κουράκος δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί. Ο Στάθης επιστρέφει ένα μέρος από τα δανεικά στη Χάιδω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μιχάλης βάζει πάγο στη Νάνσυ, ενώ η Αφροδίτη ειδοποιεί τη Μαρίνα πως έλαβε τα χαρτιά για την ειδικότητα στην Αθήνα. Ο Βαγιάκος απειλεί τον Λουκά πως, αν δώσει τον Δημοσθένη, θα βρεθεί την ίδια στιγμή νεκρός.

Η Γη της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη.

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Και οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ