Τα δικά της σχόλια για τη Μέγκαν Μαρκλ και την νέα εκπομπή της στο Netflix, έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία έχει το brand ευεξίας και lifestyle Goop.
Η σειρά της δούκισσας του Σάσεξ -η οποία δέχτηκε βιτριολική κριτική από το Economist- παρουσιάζει διάσημους καλεσμένους και φίλους σε κάθε επεισόδιο, καθώς τους προσφέρει μια σειρά από συμβουλές κηπουρικής, μαγειρικής και φιλοξενίας. Παράλληλα, ετοιμάζει το νέο της εγχείρημα, το πολυτελές lifestyle brand της με το όνομα «As Ever» με πολλούς να πιστεύουν ότι έχει κλέψει την ιδέα από την επιχείρηση της Γκουίνεθ Πάλτροου και πως θα είναι πλέον ανταγωνίστριες.

Το σχόλιο της Γκουίνεθ Πάλτροου για τη Μέγκαν Μαρκλ
Και τώρα η ηθοποιός ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για το ότι η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε τη δική της lifestyle επιχείρηση σε μια νέα συνέντευξη στο Vanity Fair.
«Γίνεται ντόρος για ορισμένες γυναίκες στην κουλτούρα, αλλά πάντοτε το ένστικτό μου μου λέει να τις υπερασπίζομαι» δήλωσε στο δημοσίευμα. «Μεγάλωσα για να βλέπω τις άλλες γυναίκες ως φίλες, όχι ως εχθρούς. Νομίζω ότι πάντα υπάρχουν περισσότερες από αρκετές για να πάνε μαζί. Όλοι αξίζουν μια προσπάθεια σε ό,τι θέλουν να δοκιμάσουν».
Πρόσθεσε ότι ήταν 19 ετών όταν έλαβε αυτή τη συμβουλή από την μητέρα της, την επίσης ηθοποιό Μπλάιθ Ντέινερ. Όπως είπε, η μητέρα της της έλεγε ότι «μια άλλη γυναίκα δεν είναι ποτέ ανταγωνιστής σου» και πως «αυτό που είναι σωστό για σένα, θα σε βρει».
«Δεν ξέρω ούτε τον Χάρι, ούτε τη Μέγκαν
Η Πάλτροου ανέφερε, επίσης, ότι δεν έχει στενή σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ ή τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, παρότι είναι γείτονες. «Δεν γνωρίζω τη Μέγκαν και τον Χάρι» εξήγησε. «Θέλω να πω, έχω γνωρίσει τη Μέγκαν, η οποία φαίνεται πολύ αξιαγάπητη, αλλά δεν την ξέρω καθόλου. Ίσως προσπαθήσω να περάσω από την ασφάλειά τους και να τους πάω μια πίτα».