Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά βρέθηκε σήμερα ο Νικόλαος Ντε Γκρες μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του Χρυσή Βαρδινογιάννη.
Δύο ημέρες πριν τον γάμο τους στην ιστορική εκκλησία της Πλάκας, το ζευγάρι μετέβη εκεί για την πρόβα του γάμου και τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Μάλιστα, δεν ήταν μόνοι τους, αλλά μαζί τους βρέθηκαν και οι δύο οικογένειες. Από την πλευρά του γαμπρού, το «παρών» έδωσαν ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλος, που θα είναι και κουμπάρος του, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνος Αλέξιος.
Επίσης, εκεί βρέθηκε η μητέρα του γαμπρού Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από την κόρη της Θεοδώρα.
Από την πλευρά της νύφης, το «παρών» έδωσε ο πατέρας της Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος μάλιστα έφτασε μαζί με τον Νικόλαο.
Ο φωτογραφικός φακός του NDP Photo Agency κατέγραψε τη στιγμή των αφίξεων των δύο οικογενειών, αλλά και τις στιγμές που μοιράστηκαν, όπως τα φιλιά και τις αγκαλιές των δύο αδελφών Ντε Γκρες, αλλά και την αγκαλιά της Χρυσής στον πατέρα της.
Μάλιστα, ο φακός «συνέλαβε» τη γνωριμία του «Καπετάνιου» με τη Μαρί Σαντάλ καθώς αντάλλαξαν μια θερμή χειραψία και χαμόγελα.
Η casual Χρυσή, οι κομψές Μαρί Σαντάλ και Άννα Μαρία
Τα βλέμματα τράβηξε, φυσικά, η μέλλουσα νύφη, που ήταν casual ντυμένη με ένα καφέ παντελόνι, ασορτί μοκασίνια, λευκή μπλούζα και μπλε κοντό σακάκι. Ήταν άβαφη και είχε τα ξανθά μαλλιά της σπαστά κάτω.
Η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, ήταν, όπως πάντα, κομψή, επιλέγοντας ένα γκρι wide leg παντελόνι, γκρι πουλόβερ, μαντήλι στον λαιμό και ένα καρό σακάκι ριγμένο στους ώμους της, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ της με λευκές γόβες και designer τσάντα.
Η Άννα Μαρία ήταν επίσης σικάτη, με καμηλό παλτό, φούστα, πουκάμισο, φουλάρι και καφέ μπότες, ενώ κρατούσε μια μπορντό τσάντα.
Παύλος και Νικόλαος ήταν κομψοί με μπλε κοστούμι, ενώ ο Παύλος επέλεξε και ασορτί πουλόβερ, όπως και ο γιος του.
Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των Ντε Γκρες - Βαρδινογιάννη:
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency