Γιατί πρέπει να βάζετε τη μεμβράνη κουζίνας στην κατάψυξη - iefimerida.gr

Γιατί πρέπει να βάζετε τη μεμβράνη κουζίνας στην κατάψυξη

Μεμβράνη σκεπάζει πιάτο με τομάτα, σπανάκι και αυγά
Γιατί πρέπει να βάζετε τη μεμβράνη στην κατάψυξη / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο εκνευριστικές καταστάσεις που μπορεί να τύχει σε μια νοικοκυρά μέσα στην κουζίνα είναι να κολλήσει η πλαστική μεμβράνη.

Σίγουρα έχει τύχει και σε εσάς να θέλετε να καλύψετε ένα μπολ με μεμβράνη κουζίνας και αυτή να έχει κολλήσει και να τσαλακώνεται. Τότε, αρχίζετε με τα νύχια ή με κάποιο μυτερό αντικείμενο να ξεκολλάτε το φύλλο της μεμβράνης από το ρολό. Για να μην ξανασυμβεί αυτό, υπάρχει ένα τιπ, όπως αυτό με το βάζο της μαρμελάδας, που θα σας λύσει τα χέρια…

Βάλτε τη μεμβράνη κουζίνας στην κατάψυξη! Ο κρύος αέρας θα περιορίσει τον στατικό ηλεκτρισμό και έτσι η μεμβράνη δεν θα κολλάει στον… εαυτό της. Οταν την βγάλετε από την κατάψυξη θα μπορείτε να κόψετε το κομμάτι που θέλετε και να σκεπάσετε ό,τι θέλετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τιπ κόλπο κουζίνα μεμβράνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ