Γιατί μισούμε την γεύση του κόλιανδρου; Κι όμως, υπάρχει επιστημονικός λόγος γι’ αυτό - iefimerida.gr

Γιατί μισούμε την γεύση του κόλιανδρου; Κι όμως, υπάρχει επιστημονικός λόγος γι’ αυτό

Κόλιανδρος σε μπολ
Δεν είσαι ο μόνος! /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, υπάρχει επιστημονικός λόγος γιατί κάποιοι μισούν την γεύση του κόλιανδρου.

Λατρεύουμε τα μυρωδικά, τα βότανα και τα μπαχαρικά. Γίνουν γεύση και άρωμα στα πιάτα μας και τα κάνουν πιο νόστιμα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια που δεν αρέσουν σε όλους. Ειδικά τα «πράσινα» μυρωδικά, που μπαίνουν σε πίτες κ.α. Ένα από αυτά είναι και ο κόλιανδρος.

Πολλοί τον αγαπούν αλλά πολλοί τον μισούν. Μάλιστα, εκτιμάται ότι στο 14% των ανθρώπων δεν αρέσει η γεύση του. Από ό,τι φαίνεται, υπάρχει επιστημονικός λόγος γιατί τόσοι άνθρωποι απεχθάνονται τον κόλιανδρο και πιστεύουν ότι έχει γεύση σαπουνιού! Τα αποτελέσματα έρευνας έδειξαν μια εκπληκτική σύνδεση ανάμεσα σε αυτούς που δεν τους άρεσε.

Διαβάστε γιατί σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει η γεύση του κόλιανδρου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόλιανδρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ