Μπρούκλιν Μπέκαμ: Να τον πεις φωτογράφο, να τον πεις επίδοξο μάγειρα; Κανείς δεν έχει καταλάβει τι επαγγέλλεται, καθώς ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ συνεχίζει να πειραματίζεται μέχρι να βρει τι θέλει να κάνει στη ζωή του.
Όχι, φυσικά, πως έχει και μεγάλη σημασία, αν σκεφτεί κανείς πως σε ηλικία μόλις 23 ετών παντρεύτηκε την Νίκολα Πελτζ, κόρη του επιχειρηματία Νέλσον Πελτζ, η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά είπε το παιδί να το προσπαθήσει λιγάκι μπας και βγάλει λεφτά από κάτι που του αρέσει.
Από φωτογράφος, επίδοξος σεφ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ
Αφού λοιπόν δεν έκανε και κάτι θεαματικό στο θέμα της φωτογραφίας, είδε κι απόειδε που δεν έτρεξε καμία γκαλερί να του ζητήσει δείγμα της δουλειάς του για να το βάλει σε κάποια έκθεση, και αποφάσισε να το γυρίσει στη μαγειρική.
Σαν αρχάριος και επίδοξος σεφ, έχει δοκιμάσει διάφορα πιάτα – την παρασκευή των οποίων φροντίζει να την ανεβάζει στα social media του (κάτι πρέπει να κάνει κι αυτό το παιδί για να είναι στην επικαιρότητα, δεν μπορεί να δείχνει μόνο τη γυναίκα του). Ωστόσο, δεν φαίνεται να τα πάει και τόσο καλά ούτε στον τομέα της μαγειρικής.
Από την μία η συνταγή του για τα λαζάνια με λαχανικά που δεν ενθουσίασε τους φαν, από την άλλη τα φετουτσίνι με τα λάθος ζυμαρικά, αλλά και εκείνη η συνταγή με την τρούφα που ίσως θεώρησε ότι είναι πολύ οικονομικό υλικό, ξεχνώντας να σταματήσει να ρίχνει, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από τους φαν του.
Η νέα φωτογραφία του Μπρούκλιν Μπέκαμ που προκάλεσε οργή
Ο ίδιος ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δεν δείχνει πάντως να πτοείται και συνεχίζει να επιδεικνύει τις μαγειρικές του ικανότητες. Όπως έκανε και χθες, όπου ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από την αγαπημένη του συνήθεια – το μαγείρεμα.
Για άλλη μία φορά δέχτηκε όμως τα πυρά των οπαδών του. Ο λόγος; Ανέλαβε να μαγειρέψει έχοντας επωμιστεί παράλληλα τη φροντίδα του σκύλου τους. Το θέμα όμως είναι πως αποφάσισε να μαγειρέψει έχοντας το κατοικίδιό τους σε μάρσιπο ακριβώς δίπλα στην κατσαρόλα. Το άλλο που παρατήρησαν – και σχολίασαν φυσικά – οι θαυμαστές του ήταν πως μέσα στην κατσαρόλα με τον κιμά και τα καρότα, υπήρχε και ένας φελλός από μπουκάλι, πιθανότατα το μπουκάλι από το κρασί το οποίο ο ίδιος απολάμβανε.
Ένας έγραψε: «Υπάρχει ένας φελλός στην κατσαρόλα σου και τρίχες σκύλου έτοιμες να μπουν κι αυτές μέσα» με έναν άλλον να προσθέτει: «Ο φελλός είναι το μυστικό συστατικό» ενώ ένας τρίτος δεν δίστασε να το πει ευθέως: «Γιατί έριξες το φελλό του κρασιού στην κατσαρόλα;».
Ένας ακόμη, αναφέρθηκε στο κατοικίδιό του: «Αυτό δεν είναι χαριτωμένο, παρόλο που το κουτάβι σου είναι. Δεν πρέπει να έχεις το σκύλο πάνω σου όταν μαγειρεύεις. Το υγρό που βράζει μπορεί να εκτοξευτεί στο πρόσωπό του και να τον τραυματίσει».
Tι απάντησε ο επίδοξος σεφ
Ο ίδιος ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ωστόσο, θέλησε να εξηγήσει την προσθήκη του φελλού στη συνταγή, λέγοντας πως δεν ήταν λάθος του. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης το οποίο έγραφε: «Ακολούθησε περισσότερη έρευνα και βρήκαμε ότι η προσθήκη φελλού από κρασί που προστίθεται στο υγρό μαγειρέματος, εξασφαλίζει ένα πιο τρυφερό πιάτο».
Όμως το κείμενου που χρησιμοποίησε προέρχεται στην πραγματικότητα από ένα άρθρο με τίτλο «Ας μιλήσουμε για το φαγητό: Φελλοί κρασιού εξασφαλίζουν πιο τρυφερό χταπόδι». Βέβαια, αυτό δεν εμπόδισε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ να το δοκιμάσει και με τον κιμά.