Οι συζητήσεις για την επιστροφή της σειράς «Το Σόι σου» φουντώνουν και όπως φαίνεται οι περισσότεροι πρωταγωνιστές εμφανίζονται θετικοί.
Ο Γιάννης Δρακόπουλος, που υποδυόταν τον «Μιχάλη», μίλησε στο «Breakfast@Star», εκφράζοντας τη χαρά του για το ενδεχόμενο επιστροφής. «Υπάρχει μια συζήτηση και ελπίζω όλα να καταλήξουν κατ' ευχήν. Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο και τον ευχαριστούμε, αλλά είναι δύσκολο να μαζευτούμε όλοι. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ ευχάριστο που οι νέοι παρακολουθούν το "Σόι Σου" σε επαναλήψεις», είπε.
«Το "Σόι σου" δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Ελπίζω να κάνουμε κάτι αντάξιο με το προηγούμενο. Το "Σόι σου" θα μπορούσε να συνεχιστεί τότε, αυτό φάνηκε και από τις επαναλήψεις. Όσο δεν ανακοινώνεται κάτι επίσημα, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει η σειρά, αλλά είναι ακόμα νωρίς», πρόσθεσε ο Γιάννης Δρακόπουλος.