Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με την οικογένεια και φίλους του να τον τιμούν στη Μητρόπολη και στο Τατόι.
Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε το μνημόσυνο το Σάββατο το πρωί στη Μητρόπολη, ενώ ακολούθησε καφές στο ΚΠΙΣΝ. Παρέστησαν η οικογένεια, τα παιδιά, κάποια από τα εγγόνια-παιδιά του Παύλου, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τις κόρες της Κριστίνα και Ελένα και η μικρότερη αδελφή του τέως βασιλά, Ειρήνη.
Καλεσμένοι της οικογένειας ήταν περίπου 250 άτομα, φίλοι τους και φίλοι του τέως βασιλιά που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία.
Από πολιτικούς παρέστησαν ο Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του, ο Αδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, ο Νότης Μηταράκης, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Μεταξύ των καλεσμένων η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Χθες έγινε το τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παρουσία μόνο της στενής οικογένειας. Αποκαλύφθηκε, δε, το μνήμα του και η επιγραφή σε αυτό, ενώ μετά το τρισάγιο η οικογένεια αποχώρησε και ακολούθησε οικογενειακό γεύμα σε στενό επίσης κύκλο.
Την προηγουμένη, το Σάββατο δηλαδή, μετά τον καφέ στο ΚΠΙΣΝ, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέστρεψε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου έχει καταλύσει, ενώ λίγο αργότερα Παύλος, Μαρί Σαντάλ και δύο από τα παιδιά τους βγήκαν για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.
Για σουβλάκια στην Αθήνα Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία και Αχιλλέας
Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, προορισμός τους ήταν ένα από τα πιο γνωστά σουβλατζίδικα στο κέντρο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης συγκεκριμένα, το περίφημο Hoocut.
Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία και Αχιλλέας φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος και μοιράστηκε τη φωτογραφία.
To Ηοοcut ανήκει στα αδέλφια Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο, τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από κάποια από τα πιο διάσημα γαστρονομικά πρότζεκτ στην Αθήνα. Από το θρυλικό Basegrill ως το περίφημο Hoocut, με το σουβλάκι που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο αυθεντικό ελληνικό street food και ως συνδημιουργοί στο Τραβόλτα, την Cookoovaya, το Franco Manca και το Gastone.
Μέσα στην πανδημία έφτιαξαν το απόλυτα hi teck εργαστήριο επεξεργασίας κρέατος, το Metameat, στο Περιστέρι.
Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του εδώ.