Η φράουλα, εκτός από απολαυστικό φρούτο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Ο διατροφολόγος Luis Alberto Zamora μιλώντας στο ισπανικό Telva αναδεικνύει τη θρεπτική αξία της φράουλας, χαρακτηρίζοντάς την ως «διατροφικό στολίδι». Όπως επισημαίνει, οι φράουλες είναι μικρές αλλά γεμάτες ωφέλιμα συστατικά, χαμηλές σε θερμίδες και ιδιαίτερα πλούσιες σε βιταμίνη C.
Μάλιστα, περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι, κάτι που τις καθιστά εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Δείτε τα οφέλη της φράουλας στην υγεία στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο