Δύο έλληνες αρτοποιοί στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Μόναχο, φτιάχνουν έργα τέχνης με ζύμες [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο έλληνες αρτοποιοί στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Μόναχο, φτιάχνουν έργα τέχνης με ζύμες [εικόνες]

Χάρης Παπαλίτσας και Δημήτρης Φραγκογιάννης με την καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου Chef Boulanger, Stephane Ollivier
Χάρης Παπαλίτσας και Δημήτρης Φραγκογιάννης με την καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου Chef Boulanger, Stephane Ollivier
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρτοποιοί από όλο τον κόσμο που φτιάχνουν έργα τέχνης με τις ζύμες τους και έχουν πάει το ψωμί σε άλλο επίπεδο θα συναντηθούν στη Γερμανία για να αναδειχθεί ο καλύτερος όλων.

Την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, ξεκινά ο παγκόσμιος διαγωνισμός «ΙΒΑ Cup of Bakers 2023» στο Μόναχο, όπου ομάδες αρτοποιών από 12 χώρες του κόσμου θα διαγωνιστούν στην εκπληκτική τέχνη της αρτοποιίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ο κόσμος των ζώων» και οι συμμετέχοντες/ουσες καλούνται να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, μέσα από το ψωμί, τα αρτοσκευάσματα, τα κεράσματα, τα Δανέζικα γλυκά και πολλά άλλα αρτοσκευάσματα επίδειξης, που αφορούν τον κόσμο της ζωής και της φύσης.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ο κόσμος των ζώων» και της φύσης
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ο κόσμος των ζώων» και της φύσης
Ενα ψωμί λουλούδι
Ενα ψωμί λουλούδι

Η ελληνική ομάδα στον διαγωνισμό αρτοποιίας

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα, έχει την τιμή να συμμετάσχει σε αυτόν τον συναρπαστικό διαγωνισμό, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με δύο υποσχόμενους αρτοποιούς, τον Χάρη Παπαλίτσα και τον Δημήτρη Φραγκογιάννη. Δύο ταλαντούχους αρτοποιούς, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο χώρο της αρτοποιίας στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χάρης Παπαλίτσας και Δημήτρης Φραγκογιάννης με την καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου Chef Boulanger, Stephane Ollivier
Χάρης Παπαλίτσας και Δημήτρης Φραγκογιάννης με την καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου Chef Boulanger, Stephane Ollivier

Η δημιουργικότητά, η τεχνογνωσία και η αγάπη τους για την τέχνη της αρτοποιίας, τους έχουν αναδείξει ως δύο από τους πιο γρήγορα ανερχόμενους αρτοποιούς στη χώρα μας.

Οι αγώνες στο διαγωνισμό θα διεξαχθούν σε ομάδες, κάθε μία αποτελούμενη από δύο αρτοποιούς, που θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση μπροστά σε μία επιτροπή εξειδικευμένων αρτοποιών. Με την καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου Chef Boulanger, Stephane Ollivier, οι Έλληνες αρτοποιοί θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να παρουσιάσουν δημιουργίες που θα αποσπάσουν το ενδιαφέρον της επιτροπής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο προπονητής των Ελλήνων αρτοποιών σε αυτή τη σημαντική προσπάθειά τους, ο Stephane Ollivier, διαθέτει πλούσια εμπειρία στην αρτοποιία και έχει συνεργαστεί με κορυφαία παγκοσμίως ξενοδοχεία, όπως το Ritz Paris.

Χάρης Παπαλίτσας και Δημήτρης Φραγκογιάννης
Χάρης Παπαλίτσας και Δημήτρης Φραγκογιάννης

Ο διαγωνισμός «ΙΒΑ Cup of Bakers 2023», αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή της τέχνης της αρτοποιίας σε διεθνές επίπεδο και να αναδείξει την ταλαντούχα γενιά αρτοποιών από διάφορες χώρες. Η Ελληνική συμμετοχή υπόσχεται εντυπωσιακές δημιουργίες που θα ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Χορηγοί, που υποστηρίζουν το διαγωνιστικό ταξίδι της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αρτοποιίας 2023, παίζοντας έναν κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη του στόχου της, είναι οι: Χρυσός Χορηγός: Μύλοι Λούλη, Σπόνσορας: Delifrance, Χορηγός Ένδυσης: Chefstyle, Χορηγός Εξοπλισμού: Clivanexport- Stefanou.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ