Ο Διονύσης Αλέρτας απαντά στις καταγγελίες για βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι: Από την πρώτη πρακτική έφυγα με εγκαύματα - iefimerida.gr

Ο Διονύσης Αλέρτας απαντά στις καταγγελίες για βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι: Από την πρώτη πρακτική έφυγα με εγκαύματα

Ο Διονύσης Αλέρτας σε κουζίνα
Διονύσης Αλέρτας / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχόλιο για την καταγγελία περί βασανιστηρίων στο εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι κάνει ο Διονύσης Αλέρτας.

Ο pastry chef, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αναφέρεται στο σάλο που έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα για επιθέσεις με καυτό λάδι και εγκαύματα με μαγειρικά εργαλεία από τον υπεύθυνο της κουζίνας. Οι ισχυρισμοί του νεαρού διαψεύστηκαν τόσο από τον Εκτορα Μποτρίνι, όσο και από τον αρχειμάγειρα του εστιατορίου Ηλία Σκουλά.

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για την υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος αρχιμάγειρα σε εστιατόριο του Μποτρίνι

«Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας… Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ», έγραψε ο Διονύσης Αλέρτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ