Η πιπεριά έχει σχεδόν διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από την ημερήσια ανάγκη σας και είναι μία καλή πηγή καλίου, βιταμίνης Α και Κ. Επιπλέον βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει τις ασθένειες ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.
Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και με ζωηρά χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο. Το λαχανικό αυτό μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα και να τους δώσει μία ξεχωριστή γεύση. Όσον αφορά την υποστήριξη του ανοσοποιητικού, οι κόκκινες πιπεριές κερδίζουν την πρώτη θέση, σύμφωνα με την διατροφολόγο Kristen Lorenz.
Διαβάστε περισσότερα για τις πιπεριές στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο