Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να βρεθεί ένα αυγό εκτός τσοφλιού.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει να σπάμε το αυγό στην άκρη του μπολ, του τηγανιού ή οποιουδήποτε σκεύους χρησιμοποιούμε. Είναι η κλασσική κίνηση πριν μαγειρέψουμε το αυγό μας με οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, έτσι κινδυνεύουμε να ρίξουμε στο σκεύος κομμάτια από το τσόφλι.
Η υπόθεση αυγό δεν τελειώνει έτσι απλά. Το σπάσιμο είναι το πιο σημαντικό και το πιο απολαυστικό. Από τον τρόπο που σπας το τσόφλι φαίνεται η μαεστρία σου. Σύμφωνα με τους σεφ υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για να σπάσεις το αυγό. Η τεχνική που προτείνουν είναι πολύ πιο ασφαλής από το να σπάσεις το αυγό στην άκρη του μπολ.
Πρέπει λοιπόν να σπάσουμε το αυγό σωστά. Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος;
Διαβάστε γιατί δεν πρέπει να σπάμε τα αυγά στην άκρη του μπολ στο Bovary.gr