Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Μετακομίζουν σε μικρό «παλάτι» στη Φιλοθέη άνω των 200 τ.μ. - iefimerida.gr

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Μετακομίζουν σε μικρό «παλάτι» στη Φιλοθέη άνω των 200 τ.μ.

Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης
Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μετρούν ήδη αρκετά χρόνια σχέσης, με τους δύο τους να καταγράφονται πρώτη φορά παρέα τον Σεπτέμβριο του 2021.

Έκτοτε, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους, με τους δύο τους να έχουν εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη τους.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Στη Φιλοθέη μετακομίζει το ερωτευμένο ζευγάρι

Μετά το σπίτι στην Κρήτη, που φτιάχνουν παρέα και το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2025, το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει αλλαγές και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να εγκαταλείψει τα νότια προάστια, όπου έμεναν μέχρι τώρα, για χάρη των βορείων.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του «Πρωινού», Φαίη Φώτου, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης μετακομίζουν στη Φιλοθέη, σε ένα μικρό «παλάτι», το οποίο φτάνει τα 220 τ.μ..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο τους, μάλιστα, αναμένεται να περάσουν το Πάσχα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μετακόμιση.

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ