Σίσσυ Τουμάση: Έκανε μια chic επιλογή με λευκό φόρεμα αλλά όλοι κοίταζαν τα chunky παπούτσια της - iefimerida.gr

Σίσσυ Τουμάση: Έκανε μια chic επιλογή με λευκό φόρεμα αλλά όλοι κοίταζαν τα chunky παπούτσια της

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση στην Επίδαυρο
Φωτογραφία/NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου βρέθηκε η Σίσσυ Τουμάση προκειμένου να παρακολουθήσει την τραγωδία Βάκχες του Ευριπίδη, στην οποία συμμετέχει ο σύντροφός της Αργύρης Πανταζάρας.

Το Εθνικό Θέατρο παρουσίασε τις Βάκχες του Ευριπίδη στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου. Την τραγωδία σκηνοθετεί ο Θάνος Παπακωνσταντίνου.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Σίσσυ Τουμάση και τον Αργύρη Πανταζάρα μετά το τέλος της παράστασης.

Δείτε την Σίσσυ Τουμάση με τον Αργύρη Πανταζάρα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ